Select language: magyar

RTK Assistant

PGR hozzáféréssel használható Mobilbarát

A modern mezőgazdaság egyik alapja a GPS helymeghatározás. Talán az egyik legfontosabb és legegyszerűbb lépés a precíziós gazdálkodás felé, hogy gépeink automata kormányzásúak legyenek, és így gyakorlatilag azonnal élhetünk annak forintra váltható előnyeivel. A KITE Zrt. RTK (Real Time Kinematic) rendszere felvértezi a felhasználót a +/- 2,5 centiméteres (időben is megismételhető) pontossággal, melynek segítségével kaput nyit a precíziós technológiák felé. Valamennyi, az RTK hálózatunk alatt működő rendszert szakembereink helyszíni oktatással egybekötve üzemelik be partnereinknek.

Mire jó az applikáció?

Webes felületünkön követhető a hálózat lefedettsége a rendszer több mint félezer állomásának adataival együtt. Az egyes állomásokat kiválasztva a térkép melletti oszlopban az állomás állapotára vonatkozó különféle információk is olvashatók, kezdve a földrajzi szélességi és hosszúsági adatoktól, az észlelt műholdak számán át, a használt jel frekvenciájáig.

Lehetőség van az állomások mögötti alaptérkép változtatására is a minél könnyebb használhatóság és személyre szabott megjelenítés érdekében. A táblakereső ablakban lehetőség van egy választott tábla RTK lefedettségi állapotát lekérdezni.

A tábla kiválasztása után kirajzolódik annak körvonala, illetve a Bázis elemzőre kattintva megjelenik, hogy melyik állomás lefedettsége a legjobb a táblán százalékos kijelzéssel, ezzel segítve a tájékozódást és a legjobb jelet biztosító állomás kiválasztását. Ezeknek a funkcióknak a segítségével könnyebben beállítható a traktor GPS vevője.

AZ ALKALMAZÁS ÁLTAL
BIZTOSÍTOTT ELŐNYÖK

Lefedettség megjelenítése

Az egyes állomások lefedettégi százaléka alapján könnyen kiválasztható a táblának legmegfelelőbb állomás.

Szem előtt a lényeg

A beállításhoz szükséges adatok kiemelve láthatók az egyes bázisokra kattintva.

Mindig kéznél

Az alkalmazás mobilon is elérhető, hogy a beállítások mindig kéznél legyenek.

ÉRDEKLI A RENDSZER?

Részesüljön Ön is a PGR előnyeiből, lépjen kapcsolatba tanácsadóinkkal a részletesebb tájékoztatásért, a lehetőségek maximális kihasználásáért!

TOVÁBBI HASZNOS APPLIKÁCIÓK

Ne maradjon le a PGR újdonságairól, akcióiról, híreiről.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!