Select language: magyar

Adatbetöltők

A KITE saját fejlesztésű precíziós gazdálkodási platform adaptálásának első lépéseinek egyike az adatbetöltő felület használata. Ezen az alkalmazáson keresztül lehet betölteni azokat az adatokat, amelyeket később az algoritmusok futtatásához, előírástérképek készítéséhez és térbeli elemzésekhez használunk fel. A felületen nem csak térinformatikai adatok, hanem a gazdálkodás és a tervezés szempontjából releváns információk kerülhetnek feltöltésre, mint például az elővetemény és annak eredménye, a tervezett növény vagy a szervestrágyázások adatai. Egyszerű és könnyen kezelhető felület a gazdaság adatbázisának kialakítására és karbantartására.

Mire jó az applikáció?

Az adatbetöltő az a felület, ahol minden elkezdődik. Ezen az alkalmazáson keresztül tölthetők be a térinformatikai és gazdálkodási adatok:

  • Táblahatár
  • Zónatérkép
  • Termőképeség-térkép
  • Vetésadatok
  • Trágyázási adatok
  • Laboreredmények
  • Talajjavítási adatok
  • Erő- és munkagépek

A fejlesztés során gyors és könnyen kezelhető alkalmazás kialakítására törekedtünk. Az alkalmazáson belül külön csoportokat hoztunk létre az egyes adatcsomagoknak. Az egyes csoportokon belül megtekinthetjük, hogy mik a már feltöltött adatok, és hogy azok mikor kerültek legutóbb frissítésre. Az alkalmazás lehetőséget nyújt a földterületek és a hozzá tartozó adatok teljes mértékű kezelésére.

AZ ALKALMAZÁS ÁLTAL
BIZTOSÍTOTT ELŐNYÖK

Egyértelmű struktúra

A feltöltendő adatokat abban a sorrendben kell megadni, ahogy azok egymásra épülnek.

Felhasználóbarát felület

Az applikáció végig vezet bennünket, hogy milyen adatot, hová kell feltölteni.

Egyszeri feltöltés, állandó elérés

Az adat, ami bekerül a rendszerbe, azt a többi alkalmazásban is használhatjuk.

ÉRDEKLI A RENDSZER?

Részesüljön Ön is a PGR előnyeiből, lépjen kapcsolatba tanácsadóinkkal a részletesebb tájékoztatásért, a lehetőségek maximális kihasználásáért!

TOVÁBBI HASZNOS APPLIKÁCIÓK

Ne maradjon le a PGR újdonságairól, akcióiról, híreiről.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE!