Nagy örömünkre szolgál és büszkén adjuk hírül, hogy az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. a legmagasabb, arany fokozatú minősítésben részesítette cégünket, mint Felelős Foglalkoztatót. A pályázat során a kiemelten jó gyakorlatokat díjazták, melyek a munkavállalók jólétét szolgálják.

– Munkahelyi közösségi és társadalmi jólét támogatása, rugalmasság a foglalkoztatásban, tudástranszfer, bérezés és béren kívüli juttatások, valamint visszacsatolás és értékelés – néhány kulcsterület azok közül, melyeket az OFA Nonprofit Kft. kiemelkedően jónak ítélt a cég szervezeti sajátosságaiban.

Az arany fokozatú elismerés immáron hivatalosan is megerősíti, hogy az idén fennállásának 50. évfordulóját ünneplő KITE Zrt. humán politikai célkitűzései sikeresek, hiszen dinamikusan fejlődő nagyvállalatként is kiemelt figyelmet fordít kollégái jóllétére és hagyományos értékeit szem előtt tartva, egy – a fogalom szociális és gazdasági vonatkozásait érintő – nagy „KITE-család” -ként tekint munkavállalóira.

Bár napjainkban vitathatatlanul fontos szerepet tölt be egy család életében az anyagi biztonság és kiszámíthatóság, emellett a magasabb szintű jólléthez és általános elégedettséghez egyéb szükségletek, munkavállalói igények kielégítése is szükséges.

Valljuk, hogy a KITE Zrt. egyik legfontosabb értéke a humán tőke, mely magas szakmai felkészültségű kollégáink tudásában ölt testet, ezért a jövőben is igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy munkavállalóink elégedettek és motiváltak maradjanak, hiszen csak közösen, együttes erővel vagyunk képesek a vállalat kitűzött céljainak elérésére, ezáltal pedig a Felelős Foglalkoztató szerepkör hiteles betöltésére.