A gyakorlatban a gazdálkodók a legritkább esetben juttatnak ki lombtrágyát vagy biostimulátort önállóan, gazdaságossági szempontok alapján összekötik valamilyen növényvédelmi kezeléssel. Repce esetében ez leggyakrabban rovarölő szeres kombinációt jelent.

A Natural ForceTM a keverhetőség tekintetében kiemelkedő tulajdonságokkal bír, ebből következően növényvédelmi kezelésekkel könnyen összekapcsolható.

Amennyiben a rovarölő szeres kezelést a virágzásban engedélyezett termékkel hajtjuk végre, abban az esetben a kombinációs partnerként használt biostimulátornak is hasonló tulajdonságokkal kell rendelkeznie. A méhek védelme érdekében csak és kizárólag méhekre nem veszélyes készítménnyel végezhető a kezelés. Sokan nem tudják, de számos növénykondícionáló készítmény is korlátozással rendelkezik, tehát virágzó kultúrában nem alkalmazható. Ellenben, a  Natural ForceTM  akkreditált laboratórium által bevizsgáltan semmilyen negatív hatással sincs a beporzást végző rovarokra, így teljes virágzásban is korlátozás nélkül használható.

 

Vásárolja meg kiváló biostimulátorunkat a húsvéti akciónk keretében, mely során minden 200 liter vásárlása után 20 litert ajándékba adunk. Ráadásként, amennyiben Ön részt vesz az Agro-ökológiai Programban a termékkel végzett kezelések után 1 pontot kap. Az akció április 30-ig tart.