A KITE Zrt. immáron több évtizede foglalkozik használt gépek forgalmazásával, segítségével évente több száz használt gép, eszköz talál gazdára. Tekintse meg a legújabb KITE akciós gépajánlat kiadványt, amelyben különböző márkájú akciós használt motoros gépeket és munkagépeket is talál!

Amennyiben használt mezőgazdasági gép vásárlásán gondolkozik, érdemes megtekintenie a KITE Zrt. kínálatát, hiszen 2022. szeptember 19-től 2022. november 30-ig a készlet erejéig vagy visszavonásig akciós áron vásárolhat gépet.

kite használt tratkorok

A kínálatban a motoros gépek (traktor, kombájn, szecskázó, rakodó, önjáró permetező stb.) mellett számtalan egyéb munkagép és eszköz is elérhető, legyen az vetőgép, permetezőgép, műtrágyaszóró, bálázó vagy éppen talajművelő.

Ráadásul széles márkakínálatból is válogathatnak a leendő vásárlók, hiszen John Deere, JCB, Claas, New Holland, Case, Deutz Fahr, Massey Ferguson, Lamborghini, Hagie, Hardi, Köckerling, Kverneland, Kühn, Rabe, Rauch és egyéb márkák gépei is elérhetők készlettől függően.

használt gépek

Kattintson és tekintse meg a KITE Zrt. legújabb akciós használt gépeket tartalmazó kiadványát, amelyben 103 db használt gépet talál árakkal:

kite gépajánlat