Örömmel jelenthetjük be, hogy kiváló kollégánk, Dr. Riczu Péter, az Innovációs Központunk szakembere lett az év térinformatikusa. A díj nem is érkezhetett volna jobb helyre, hiszen Péter tagja annak a csapatnak, kiknek munkája nyomán születtek meg a PGR rendszerünk térinformatikai alapjai.

2022. szeptember 22-én rendezték meg Budapesten a GDi Magyarország Kft. Felhasználói Konferenciát, ahol a legújabb térinformatikai megoldásokat és azok gyakorlati felhasználási területeit mutatták be a meghívott előadók. A rendezvény kiemelt célja a világ vezető térinformatikai technológiájának és a terület újdonságainak bemutatása, valamint a szakmai közélet és párbeszéd fellendítése.

A KITE Zrt.-t Dr. Riczu Péter, az Innovációs Főigazgatóság, digitális mezőgazdasági projektmenedzsere képviselte, aki előadásában bemutatta a KITE Zrt. Precíziós Gazdálkodási Rendszerét (PGR), valamint azokat az informatikai-térinformatikai megoldásokat, amelyek hatékonyabbá teszik a gazdálkodók mindennapjait a digitalizáció világában.

A díjazott a díjával
Dr. Riczu Péter az elismeréssel

A konferencián az előadások mellet díjazták a szakma kiválóságát is, amely által az Év Térinformatikusa szakmai díját Dr. Riczu Péternek ítélte oda a GDi Magyarország Kft.

Nagy örömmel gratulálunk a díjhoz!