A John Deere kombájnok zászlóshajója a legújabb John Deere X sorozat, amely a valaha volt legnagyobb méretű és teljesítményű betakarítógép a portfólióban. A csúcskategória megnevezés nemcsak a területteljesítményre igaz, hanem a kombájn fülkéjére is, amiben a gépkezelőnek igazi öröm a munkavégzés.

Az 5 csillagos luxus „munkahely”

Az X sorozatú kombájn fülke tervezésekor a mérnökök egyik legfontosabb célja és fókusza a gépkezelők kényelme volt. Egy olyan prémium „munkahely” megalkotása, amelyben a kezelő komfortosabban, hatékonyabban, koncentráltabban tud dolgozni.  Egy olyan munkakörnyezet, ahol tényleg öröm a munkavégzés.

kombájn fülke
Foglaljon helyet. Élvezze a kilátást. Tapasztalja meg a luxust

A tágas, 3,68 m3 légterű fülkében a keskeny oszlopoknak és a panoráma ablakoknak köszönhetően a kezelő könnyedén ráláthat a ferdefelhordóra, az adapterre. A fülke rendkívül jól szigetelt, a csendes belső kialakításnak köszönhetően nyugodtabb a munkavégzés, de könnyebb telefonálni is vagy éppen zenét hallgatni.

x kombájn fülke
Tágas 3,68 m3 fülke

A továbbfejlesztett szellőztetővel és a masszázsfunkcióval ellátott Ultimate vezetőülés igazán pihentetővé teszi a környezetet még a legnagyobb kihívást jelentő betakarítási körülmények között is. Ha egyszer ezt kipróbálja, akkor már semmi nem fog ekkora elégedettséget okozni.

Ülésszellőztetéssel és masszázsfunkcióval is rendelkező vezetőülés? Lehetséges!
Ülésszellőztetéssel és masszázsfunkcióval is rendelkező vezetőülés? Lehetséges!

Ergonomikus kezelőfelület-kialakítás

A John Deere nagy hangsúlyt fektet a kezelőfelületek logikus kialakítására. Évek óta a „one glance”, azaz az „egy pillantás” elvét figyelembe véve tervezi meg a belteret, hogy a legfontosabb gombok, monitorok, kezelőkarok minél inkább szemre és kézre essenek.

ergonomikus kialakítás

Tekintse meg a legújabb John Deere X9 kombájn fülkéjét az alábbi videón 

">

További John Deere X9 kombájn műszaki tartalomért és aktuális kedvezményekért keresse KITE gépértékesítő kollégánkat!  https://www.kite.hu/kapcsolat