A KITE Zrt. által forgalmazott német gyártású Köckerling talajművelőknek és vetőgépeknek stratégiai fontosságú szerepük van a KITE által javasolt technológiai géprendszerben. Most íme 3+2 olyan érdekesség a Köckerling kapcsán, amiről csak kevesen tudnak.

 

1.     67 évnyi tapasztalat és innováció német precizitással fűszerezve

A Köckerling sikertörténete 1955-ben indult, amikor is a Köckerling fivérek, Heinrich és Friedrich elkezdték a mezőgazdasági eszközök gyártását a Kelet- vesztfáliai Verl-ben, Németországban. Így minden egyes új Köckerling munkagépben ott rejlik 67 évnyi fejlesztés, tapasztalat és innováció!

A Köckerling központja

2.     KITE + Köckerling= 9 év töretlen együttműködés

A KITE Zrt. és a Köckerling kapcsolata immáron 9 évre tekint vissza. Azóta több száz új Köckerling munkagép és vetőgép talált gazdára hazánkban. A sikeres együttműködésnek köszönhetően 2021. júliusától a KITE Zrt. vált az egyedüli hivatalos új Köckerling gépek forgalmazójává Magyarországon!

Köckerling gép működés közben

3.     Széles Köckerling portfólió

Jelenleg a portfólióban nagy népszerűségnek örvendenek a talajművelő gépek (Köckerling Vector szántóföldi nehéz kultivátor, Köckerling Rebell rövidtárcsák, Köckerling Allrounder magágykészítők), a sűrűsoros vetőgépek (Köckerling Vitu és Ultima) és az innovatív, több funkciót is betöltő iker tartályrendszerrel rendelkező Köckerling Boxer munkagépek.

Köckerling Vitu vetőgép

3+2: Köckerling gépek szakértőink szemével

Tekintse meg a hazánkban igen kedvelt két Köckerling gép legfontosabb előnyeit, tulajdonságait bemutató videóját szakértő kollégáink segítségével.

Köckerling VITU sűrűsoros vetőgép 

">

Köckerling Allrounder Profiline talajművelő 

">

Aktuális Köckerling kedvezményekért, készleten lévő gépekért keresse KITE gépértékesítőjét!