Hadászi László, a KITE Zrt. innovációs főigazgatója tiszteletbeli docensi címet kapott június 18-án a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karának tanácsától. A kitűntetés átadására a kar aktuális szemeszteri diplomaosztóján került sor.

A grémium a kitűntető címeket a kihelyezett tanszékeket működtető intézmények, illetve gazdálkodó szervezetek vezető beosztású dolgozóinak nyújtja át minden évben, akik a karon folyó oktató-kutató munkában aktívan vesznek részt.
Gratulálunk kollégánknak ezért a nagyszerű elismerésért, és további hasonló sikereket kívánunk!

A KITE Zrt. Innovációs Központja 2019 óta a debreceni agráregyetem precíziós képzésének, 2021 óta pedig az integrált növényvédelmi technológiafejlesztésének a kihelyezett egyetemi tanszéke.


A történetet tovább színesíti, hogy Hadászi László ebben az évben diplomázott a most első tanéves precíziós szakmérnöki képzésben, így a tiszteletbeli docensi cím mellett a diplomáját is átvehette a kari tanácstól számos más kollégánk társaságában ugyanazon a napon, akiknek szintén gratulálunk az oklevélhez.

A diplomások
A friss diplomások