Észak-Amerika egyik legnagyobb mezőgazdasági anyagmozgató gépeket gyártó vállalata a J&M, amely több mint 50 éves múltra tekint vissza. Innovatív, magas minőségű, mellső csukású, sarokcsigás gravitációs átrakókocsijai meghatározó piaci szereplői az USA, Kanada és immár Európa mezőgazdaságának is.

Az optimális betakarítási időintervallum az elmúlt évek hektikus időjárásának köszönhetően sokszor szűkös. Ilyenkor még fontosabb a hatékony logisztikai háttér.

A J&M átrakókocsik használatával folyamatossá tehető a betakarítás, mivel megszünteti a kombájn költséges állásidejét, illetve kiváló terepjáró képességének köszönhetően elakadások nélkül mehet végig az aratás.

jm átrakókocsi

Nagy szilárdságú zártszelvény alváz a legnagyobb terheléshez igazodva. Nagy teherbírású hidraulikusan eltolható futóművek az X2431 típusokon a keskeny 3 m-es szállítási szélességhez és a terepen történő 4 m-es stabil üzemeltetéshez. Nagyméretű 900/60R32 Alliance abroncsok a maximális talajkíméléshez és az elakadások kiküszöbölésének érdekében. Egytengelyes felépítés, amely költséghatékony megoldás és kiváló manőverezőképességet biztosít.

">

 Nagyméretű, 30,8 m3 kapacitású (23,8t) acél, tölcsér alakú tartály a legnagyobb betakarítógépek kiszolgálásához. Gravitációs lefolyás hosszirányú kihordócsiga nélkül a minimális szemtörés érdekében. Talajról kezelhető ponyvázás a veszteségmentes szállítás és a csapadék elleni védelemhez. Aszimmetrikus oldalfalak a biztonságos menet közbeni ürítéshez és a maximális kapacitáshoz. 5 pontos mérőrendszer precíz szállítójármű feltöltéshez és dokumentáláshoz.

jm átrakókocsi

TLT hajtású, nagykapacitású, 45,7 cm átmérőjű, 14,1 m3/min (11,9t/min) teljesítményű ürítőcsiga a gyors táblaszéli átrakáshoz. Az ürítőcsiga számítógép által kiegyensúlyozva (max. 30 gr eltérés). Mellső hidraulikusan behajtható sarokcsiga, kényelmes, fülkéből történő rálátással (hátrafordulás nélkül). Állítható pozíciójú ürítőcsigavég a közúti járművek tökéletes feltöltéséhez.

A J&M átrakókocsik legfontosabb előnyei:

 

  • Akár több kombájn összehangolt betakarítását teszi lehetővé – javuló flottateljesítmény
  • Folyamatossá teszi a betakarítási láncot – a kombájn soha nem áll
  • Ideiglenes tárolókapacitást nyújt – csökkenthető a szállítójárművek száma
  • Jó terepjáró képesség – nincs elakadás a táblán belül
  • Talajkímélő – a nagy felfekvő felület miatt kevésbé tapossa a talajt, mint a hagyományos pótkocsik
  • Könnyű menet közbeni ürítés – nagy nyitottságú raktér, jó rálátás
  • Különválasztja a közúti szállítást a szántófölditől – teherautók alkalmazási lehetősége

 

Az aktuális készletért és részletekért keresse KITE gépértékesítőjét! https://www.kite.hu/kapcsolat