Az ukrán-orosz konfliktus okán számos ukrán állampolgár kényszerül továbbra is a biztonsága érdekében elhagyni az otthonát, és hazánkba, vagy a szomszédos országok valamelyikébe menekülni a harcok elől. Adománygyűjtő akciónkat tovább folytatjuk, eddigi felajánlásaikért hálásak vagyunk!

A KITE Zrt. a háború kirobbanásakor, március elején indította el adománygyűjtő kampányát, melyre rengeteg felajánlás érkezett a partnereinktől és kollégáinktól is. A kezdeményezés kihirdetése óta folyamatosan érkeznek a csomagok a KITE alközpontjaiba, melyeket heti rendszerességgel továbbítunk a Máltai Szeretetszolgálatnak.

A kampány a továbbiakban is tart, a felajánlásaikat az alábbiak szerint várjuk a jövőben is.

A hétköznapok folyamán fogadjuk a területi alközpontjaikban az adományokat, és azokat továbbítjuk a nádudvari központi raktárba, ahonnan közvetlenül a segélyszervezetekhez juttatjuk a termékeket.

Tartós, azonnal fogyasztható élelmiszereket; elsősorban női tisztálkodási, higiéniai szereket; baba- és kisgyermek-ápolási szereket, valamint tisztító- és fertőtlenítő szereket várunk. Kérjük az adományozókat, hogy vízhatlan csomagolással lássák el az adományokat és az élelmiszereket, a tisztító, valamint a higiéniai és tisztálkodási szereket külön dobozba helyezzék el és címkézzék fel azokat.

Amennyiben kérdésük van, a https://www.kite.hu/kapcsolat menüpont alatt található alközponti telefonszámokon érdeklődhetnek.