A KITE Zrt. 2022-től stratégia partnerévé vált a Magyar Kertépítők Országos Szövetségének (MAKEOSZ). Az együttműködés alapvető célja a kertépítő és fenntartó vállalkozók szakmai érdekeinek, valamint szakmai álláspontjának minden téren történő szervezett, hatékony képviselete.

A KITE Zrt. az immár tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő Díszkertész Szakmai Napokon mutatkozott be először a tagok számára. Az eseménynek ezúttal Balatonfüred adott otthont, ahol a résztvevők részletesebben is megismerkedhettek a KITE Zrt. által forgalmazott gépekkel és eszközökkel. Újdonságként debütáltak a SABO fűnyírók és gyepszellőztetők, amelyek nemcsak benzinmotoros, de akkumulátoros kivitelben is elérhetők. A félprofesszionális felhasználásra tervezett John Deere ZTRAK fűnyírók mellett a John Deere 1026R és 3038E kompakt traktorok, valamint Peruzzo ágaprító és a Robofox Hybrid rádiójel-távvezérlésű robotkasza is megtekinthető volt a gyakorlatban. Mindezeken felül a jelenlévők részletesebben is megismerhették a Redexim professzionális gyepkarbantartásra és fenntartásra kialakított munkagépeket, a BLEC talajelőkészítő- és művelő gépeket, az ITM talajmarót, valamint a professzionális felhasználók számára tervezett X900 szériás és frontkaszás fűnyíró traktorokat is.

SABO gépek a kiállításon

Azon látogatók számára, akik kifejezetten olyan kertápolási eszközöket kerestek, amelynek az üzemeltetési költsége alacsony, környezetbarát és mindemellett csendes működést biztosítanak a Pellenc akkumulátoros kéziszerszámok kerültek bemutatásra. Az érdeklődők többek között megismerkedhettek a piacon egyedülálló technológiával működő Pellenc Cultivion kultivátorral, a piacvezető Vinion és Prunion metszőollókkal, a Selion Pole magassági ágvágóval, a rendkívül könnyen kezelhető Helion sövényvágóval, és nem utolsósorban a hihetetlen munkabírású, saját fejlesztésű akkumulátorokkal.

Pellenc eszközök a kiállításon

Együttműködő partnerünk:

makeosz logó