Az idén is megrendezésre került a Fegyver, Horgászat, Vadászat (Fehova) nemzetközi kereskedelmi kiállítás a Hungexpon. A több mint húszezer látogatót vonzó rendezvényen a KITE Zrt. Környezetápolás-technikai és Alkatrész Üzletága is részt vett kiállítóként.

Standunkon az érdeklődők közelről is megtekinthették a vadászattal foglalkozók körében is kedvelt John Deere XUV 855M S4 Gatort. A kategóriájában az egyik legalacsonyabb vibrációs szinttel és legcsendesebb dízel motorral rendelkező modellt többek között a hidrosztatikus váltó, a kapcsolható valódi összkerékhajtás, a teljesen független felfüggesztés, a négyszemélyes, kényelmes utastér és a kiváló terepjáró képesség teszi egyre népszerűbbé.

ráülős traktor a fehova kiállításon

A látogatók először találkozhattak a magyarországi piacon idén bevezetésre kerülő John Deere X107 ráülős fűnyírótraktorral is, amely szinte egyedülálló ár-érték arányt képvisel kategóriájában. A kb. 3000 m2 nagyságú gyepfelület rendszeres gondozására fejlesztett modell hidrosztatikus sebességváltóval, nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motorral és 107 cm munkaszélességű oldalsó kidobásos EdgeTM kaszaházzal rendelkezik, melyhez az opcionálisan választható eszközök széles felhasználási lehetőséget biztosítanak (pl: mulcsozás, fűgyűjtés, hótolás, stb.).

kite stnad fehova

Szintén bemutatkozott az Alkatrész Üzletágunk által forgalmazott villanypásztorrendszer is, mely új termék a KITE Zrt. kínálatában. A villanypásztorrendszerek kiépítésével megelőzhetők a mezőgazdasági területeken okozott vadkárok, valamint állattartók is alkalmazhatják területeik védelme érdekében.