A Concorde MB Partners Cégérték című lapjának 2021-es decemberi számában már második alkalommal állította össze a privát top 100 listát, a hazai tulajdonú társaságok rangsorát becsült cégértékük alapján, melyen a KITE Zrt. is előkelő helyet foglalt el.

A számítások alapját ezúttal is az előző két év átlagos üzemi szintű eredményének és értékcsökkenési leírásának összesége adta, elismerve ezzel a tartósan és egyenletesen jó teljesítményt.

A listába hazai magánszemélyek tulajdonában álló cégek és magyar jogi személyek kerültek. Egyedi cégekre fókuszáltak, a cégcsoportok szintje akkor lépett be, amennyiben közétettek konszolidált beszámolót a lista összeállításának időpontjáig.

A Concorde MB Partners több évtizedes tapasztalattal rendelkező, a nemzetközi legjobb gyakorlatok alapján működő, független, magyar tulajdonú tranzakciós tanácsadó társaság, a világ egyik legpatinásabb és legkiterjedtebb partner-rendszerével rendelkező nemzetközi középvállalati fókuszú cégértékesítési szervezetének, az IMAP Inc.-nek kizárólagos magyarországi képviselője.