A február 21. és 25. között, Hévizen megrendezésre kerülő 34. Növényvédelmi szakmérnökök továbbképzésére már beadhatja jelentkezését. A rendezvény ismételten a Debreceni Egyetem Kancellária Továbbképzési Központtal karöltve kerül megszervezésre és a mérnök-továbbképzés rendszerébe illeszkedik.

A továbbképzés célja, hogy választ adjon a növényvédelem területén felmerülő kulcsfontosságú kérdésekre, illetve alapvető segítséget nyújtson a gyakorlati problémákkal küzdő szakemberek részére.

A rendezvény tematikája a növényvédelem területén felmerülő legfontosabb gyakorlati témaköröket gyűjti össze, felhívja a figyelmet a gyakorlati műveletek során leggyakrabban elkövetett hibákra és javaslatot tesz azok megoldási lehetőségeire is. A tudásanyag gondos összeállítása- valamint a gazdálkodásban aktívan részt vevő elismert előadók- és független szakértők biztosítják a kiemelkedő színvonalat. Az előadások egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek mind az elméleti ismeretanyag, mind pedig a gyakorlati, azon belül a műszaki jellegű problémák megtárgyalására.

A továbbképzés helyszíne, időpontja:

NaturMed Hotel Carbona   8380 Hévíz, Attila u. 1.

2022. február 21. - 25.

Jelentkezési és befizetési határidő: 2022. január 27.

A jelentkezési lapok és a meghívó innen letölthetők:

Jelentkezési lap - KITE Zrt.

Jelentkezési lap - Debreceni Egyetem

Meghívó

A jelentkezési lapokat e-mailben a gyori.borbala@fin.unideb.hu e-mail címre, vagy postai úton a Debreceni Egyetem Kancellária Továbbképzési Központ 4032 Debrecen, Böszörményi út 138. címre szíveskedjen visszajuttatni.

A hagyományok szerint a KITE Zrt. a Debreceni Egyetem Kancellária Továbbképzési Központtal és a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamarával együttműködve, 2022-évben is szervez továbbképzést a partnergazdaságok növényvédelmi szakmérnökei részére.

A felsőfokú növényvédelmi szakemberek a tanúsítványt az engedélyük ötévente esedékes meghosszabbításához is felhasználhatják, melyet valamennyi megyei Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság elfogad.

A rendezvényünk a NAK által akkreditált szakmai rendezvény, összesen 10 kreditpont értékben, amely a mezőgazdasági és vidékfejlesztési szaktanácsadói tevékenységről és a mezőgazdasági szaktanácsadási rendszerről szóló 16/2019. (IV.29) AM rendelet szerint támogatható státuszban nyilvántartott szaktanácsadók 2022. évi éves továbbképzési kötelezettségükhöz felhasználható.

A növényvédelmi továbbképzés tematikája a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara által előírtak szerint kerül összeállításra.

A kialakult koronavírus járványhelyzet miatt a képzésen való részvételhez védettségi igazolvány szükséges.