2021.10.19-én az MLSZ Telkiben lévő edzőközpontjában került megrendezésre a sportpályák fenntartásáért felelős szakemberek számára szervezett program, melynek célja az aktualitások és újdonságok ismertetése volt. Az érdeklődők a gyakorlatban ismerhették meg a gyepápolás korszerű gépeit.

Többek között a Környezetápolás-technikai Üzletága által forgalmazott speciális John Deere sportpályafenntartó eszközöket, valamint a SABO tolókaros fűnyírókat és gyepszellőztetőket.

A John Deere 8700A precíziós hengerkéses fűnyíró egyszerűen kezelhető, programozható, rendkívül alacsony talajnyomással rendelkezik és a gyors munkavégzés mellett szinte egyedülálló, prémium szintű nyírásminőséget biztosít. A John Deere ProGator és a HD200 permetező jelentős mértékben leegyszerűsíti a növényvédelmi szerek költséghatékony kijuttatását.

Rendszeres gyepszellőztetés nélkül nem képzelhető el egészséges, zöld gyep, ezért a SABO gyepszellőztetők közül a maximum 1500 m2 nagyságú gyepterületre ajánlott, 38 cm munkaszélességű, 15 db szellőztető csillagkéssel rendelkező SABO 38BV és a professzionális felhasználóknak javasolt, maximum 4000 m2 nagyságú gyepterületre ajánlott, 45 cm munkaszélességű, 19 db szellőztető csillagkéssel rendelkező SABO 45-220 került bemutatásra.

KÁP bemutató

Kiemelt figyelmet kapott a gépbemutató során az akkumulátoros meghajtású SABO 43 Accu Vario tolókaros fűnyíró is, mely a 2 db Li-Ion 4 Ah akkumulátor segítségével maximum 500 m2 gyepterület rendszeres karbantartására ajánlott. A Turbostar fűgyűjtő rendszerrel, variálható sebességű járószerkezettel és gyorstöltővel is rendelkező fűnyíró ideális választás a környezettudatos, minimális üzemeltetési költséget, hosszú élettartamot, ugyanakkor prémium minőséget elváró felhasználók számára.

A rendezvény végén a KITE Zrt. Környezetápolás-technikai Üzletága, mint fő támogató, a résztvevő szakemberek között kisorsolt egy SABO 38BV gyepszellőztetőt, melyet Galánfi Gergő, üzletágigazgató adott át a szerencsés nyertesnek.

Speciális gyepszellőztető ajánlatunkért kattintson ide:

https://webshop.kite.hu/hu/kertapolas/funyirok-gyepszelloztetok/john-deere-d35re-elektromos-gyepszellozteto-p00001z4