„Egy a Természettel” (One With Nature) Vadászati és Természeti Világkiállítás keretén elül rendezték meg a FeHoVa PLUSZ kiállítást, melyen a KITE Zrt. Környezetápolás-technikai Üzletága is bemutatott néhány gépet, munkaeszközt a széles termékkínálatból.

A látogatók közelről is megismerkedhettek a John Deere Gator XUV 835M modellel, mely a kapcsolható valódi összkerékhajtásnak, a kiváló terepjáró képességnek és a személyautókéhoz hasonló kényelemnek köszönhetően az egyik legjobb többcélú jármű a kategóriájában. Ezenkívül bemutatásra került a Peruzzo Robofox Hybrid rádiójel-távvezérlésű mulcsozó fűnyíró is, mely kiválóan alkalmas akár 45 fokos rézsűk, lejtők rendszeres, környezettudatos és költséghatékony karbantartására.

fehova 2

Európa egyik legjobb tolókarosfűnyíró-márkájából is bemutattunk néhány modellt, köztük a Sabo 43 Accu Vario-t, amely olyan prémium minőségű, akkumulátoros fűnyíró, mely robusztus alumínium kaszaházzal, változtatható sebességű kerékhajtással és a szabadalmaztatott TurboStar™ rendszernek köszönhetően kiváló nyírásminőséggel és a kategóriájában egyedülálló fűgyűjtő képességgel rendelkezik.

fehova stand