Vásároljon használt John Deere kombájnt 2021. szeptember 22 - 2021. november 15. között a KITE Zrt.-től, és most egyes gépek mellé ajándék 500 000 Ft vagy 1 500 000 Ft értékű after-sales utalványt adunk a kombájn értékétől függően, amit alkatrészre vagy szervizszolgáltatásra is fordíthat nálunk!

KITE szervizszolgáltatás: több mint 300 fős szervizapparátus

A több mint 300 fős, terv szerint képzett szervizapparátusunk közvetlen John Deere gyártói háttértámogatással segíti a gazdálkodókat a problémáik megoldásában. A javításokhoz, karbantartásokhoz európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhelyi kapacitással állunk partnereink rendelkezésére.

kite használt kombájn akció

Alkatrész-értékesítés: az ország egész területére, rövid szállítási határidővel

A KITE Zrt. által forgalmazott valamennyi gépmárkához teljes körű alkatrészellátást biztosítunk. Átlagosan mintegy 60 000 féle cikk található raktárainkban. Logisztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy raktárainkból az ország bármely pontjára, rövid szállítási határidővel tudjunk alkatrészeket szállítani. 24 órás alkatrészellátásunk hátterében saját raktárkészleteinken felül a John Deere európai és amerikai raktárkészletei is a rendelkezésünkre állnak, melyekből naponta menetrendszerinti járataink szállítják az árut a vevőinkhez.

Érdemes tehát felkeresnie KITE gépértékesítőjét az akció részleteiről, ha használt John Deere kombájn vásárlásán gondolkozik!  https://www.kite.hu/kapcsolat