Az idei évtől új adaptercsaláddal bővült a KITE Zrt. kínálata. A John Deere vágóasztalok és a NAS, Geringhoff, Oros, Zurn adaptermárkák mellett immáron az olasz gyártású Zaffrani sorfüggetlen napraforgó-adapter is elérhető a KITE Zrt. portfóliójában.

Az olasz gyártású Zaffrani olyan sorfüggetlen napraforgó-adapter, amely a különleges konstrukciós kialakításának, a terelőorrok számának és elrendezésének köszönhetően lehetővé teszi a termény betakarítását a sorok közötti távolságtól (sorfüggetlen rendszer) és a vetés irányától függetlenül.

zaffrani kite

A felszedő szerkezet kialakításának köszönhetően még a megdőlt napraforgó is jól vágható, csekély mennyiségű szármaradvánnyal a fejeken. Ennek köszönhetően a betakarított termény tisztább lesz, amely hozzájárul a kombájn hatékonyságához.

A Zaffrani 500N/600N/670N/740N típusú adapterek szárzúzókkal is megrendelhetők, segítve a betakarítást követő könnyebb talajmunkavégzést.

zaffrani adapter kite

A széles adapterportfólióból pedig könnyedén kiválaszthatja az Ön betakarítógépére legjobban illeszkedő Zaffrani adaptert, hiszen az a legtöbb kombájntípushoz adaptálható, felszerelhető.

További részletekért keresse KITE gépértékesítőjét! https://www.kite.hu/kapcsolat