A J&M Észak-Amerika egyik legnagyobb mezőgazdasági anyagmozgató gépeket gyártó vállalta, amely több mint 50 éves múltra tekint vissza. Az innovatív, magas minőségű J&M átrakókocsik meghatározó piaci szereplők a tengerentúlon, és immáron a KITE Zrt. kínálatában is elérhetőek 2021-től!

2021-ben tovább bővült a KITE Zrt. logisztikai gépportfóliója az Észak-Amerikában nagy népszerűségnek örvendő J&M átrakókocsikkal.

A J&M átrakókocsi használatával folyamatossá tehető a betakarítás, megszüntetve a költséges állásidőt, valamint kiváló terepjáró képességének köszönhetően elakadások nélkül folyhat az aratás. Az átrakókocsi nagy szilárdságú zártszelvény-alvázzal rendelkezik, amely rendkívül jól bírja a terhelést. Ráadásul a kocsi nagyméretű 900/60R32 Alliance abroncsokkal rendelkezik, amely hozzájárul a talajkíméléshez és az elakadások kiküszöböléséhez. Az egytengelyes felépítésnek köszönhetően az átrakókocsi kiváló manőverezőképességgel is rendelkezik. A nagyméretű, 30,8 m3 kapacitású (23,8t), acélból készült tölcsér alakú tartály a legnagyobb betakarítógépek kiszolgálásához is kiválóan alkalmas. A TLT hajtású, nagykapacitású, 45,7 cm átmérőjű, 14,1 m3/min (11,9t/min) teljesítményű ürítőcsiga lehetővé teszi a gyors táblaszéli átrakodást is.

J&M átrakó kocsi

A hatékony és gyors betakarítást segítő J&M átrakókocsiknak a legfontosabb előnyei a következők

  • Akár több kombájn összehangolt betakarítását teszi lehetővé – javuló flottateljesítmény.
  • Folyamatossá teszi a betakarítási láncot – a kombájnnak nem szükséges megállnia betakarítás közben.
  • Ideiglenes tárolókapacitást nyújt – csökkenthető a szállító járművek száma.
  • Kiváló terepjáró képesség – a táblán belüli elakadás kockázata minimális.
  • Talajkímélő – a nagy felfekvő felületű gumiabroncs miatt kisebb a talajnyomás a hagyományos pótkocsikhoz képest.
  • Könnyű menetközi ürítés – nagy nyitottságú raktér, jó rálátás.

A további részletekért és az aktuális kedvezményekért keresse KITE gépértékesítőjét