A Joskin nagy gondossággal figyel arra, hogy az egyedi igényeknek is eleget tudjon tenni, ezért a hagyományosnak mondható szállítójárművek mellett, a speciális igényekre is tud megoldással szolgálni széles körű portfóliójának köszönhetően. Ilyen például a Joskin Betimax állatszállító kocsi is.

1.     Széles portfólió

Joskin Betimax állatszállító kocsik 5-9 méter hosszúságig, 1 és 2 tengelyes változatban is elérhetőek, ráadásul festett vagy galvanizált felépítménnyel is kérhetőek. A széles portfóliónak köszönhetően a legnagyobb kivitel esetén akár 14 felnőtt szarvasmarha is kényelmesen szállítható vele.

betimax állatszállító

2.     Széles opciókínálat

A szállítójármű 3,5 méter vagy 4,5 méter hosszúságú oldalsó karámmal is felszerelhető, amelyek csuklókkal vagy sínekkel vannak rögzítve. Ez az opció megkönnyíti az állatok összeterelését, mielőtt a kocsiba lépnének. A több helyzethez való alkalmazkodás érdekében pedig különféle belső elválasztók is rendelhetők.

3.     Könnyű rakodás

Az RDS változat tengelyei hidraulikus munkahengerekkel vannak ellátva, aminek köszönhetően teljesen a talajig lesüllyeszthető a kocsiszekrény. Így a rakodási magasság a hátsó két nagy nyílásszögű ajtónál csupán 14 centiméter, a szállítási magasság pedig 63 centiméter. Ennek a rendszernek az egyik előnye, hogy gyakorlatilag szükségtelen a rámpa használata, valamint így minimalizálva lett a sérülés kockázata az állatok le- és felterelése során.

JOskin Betimax

4.     Magas komfortszint és maximális biztonság

Az RDS változat rugózott vonórúddal van felszerelve, ami csillapítja a szállítás során az útegyenetlenségekből fellépő lökéseket. A nagy, 210 centiméteres belmagasság, a leszedhető védőponyva, a lekerekített felületek és a csúszásmentes műgyantapadló-bevonat pedig garantálja a komfortot és biztonságot.

5.     Könnyű karbantartás

A padló sarkaiban elhelyezett tisztítónyílásokon keresztül könnyen kifolyik a trágyalé, amitől a gép hosszan megtartja eredeti, újszerű állapotát.

JOskin betimax

5+1. JOSKIN Betimax készletről a KITE Zrt.-től

A KITE Zrt.-nél azonnal, KITE géptelepről vásárolhat új Joskin Betimax állatszállító kocsit, csupán a készlet erejéig, így érdemes felkeresnie KITE gépértékesítőjét az aktuális kedvezményekért és a további részletekért. https://www.kite.hu/kapcsolat