A jövőbe tekintő gazda számára fontos, hogy ne csupán egy ’vasat’ vásároljon, amikor beruház egy mezőgazdasági gépbe. A KITE Zrt. hivatalos márkakereskedőként nem csupán egy gépet ad át a vevőnek, hanem kulcsot ad a partnerei kezébe ahhoz, hogy a gép a vásárlás után is biztonságosan tudjon működni.

Mit jelent ez a kulcs?

A biztonságos after-sales zálogát.

Az Ön gépe biztonságban van, hiszen a gyártó is ezt várja el

A világ nagy mezőgazdaságigép-gyártói a hivatalos márkakereskedőktől magas színvonalú szervizszolgáltatás nyújtását várják el, amelyhez minden szükséges eszközt megadnak, legyen az diagnosztika, speciális szerszám vagy szoftver. Mindemellett, folyamatos képzéseket és oktatásokat biztosítanak a képviselő szakemberei számára, annak érdekében, hogy maximális színvonalú after-salest tudjanak nyújtani a vásárlóknak.

A gépe jól képzett szakértők kezében lesz

A KITE Zrt. több mint 300 fős, terv szerint képzett szervizapparátusa közvetlen gyártói háttértámogatással segíti a gazdálkodókat a problémáik megoldásában. Mindezt európai szintű és rövid határidejű szervizszolgáltatással, országos lefedettségű hálózattal, jelentős szervizműhelyi kapacitással és a munkára vállalt garanciával végezzük. Mindemellett érdemes figyelembe venni azt is, hogy egy mezőgazdasági gép értéke magasabb, ha hivatalos szervizben kezelik, mely használt gépként történő tovább értékesítésekor sokat nyomhat a latban.

A megrendelt alkatrész rövid határidővel ér el Önhöz

A minőségi szervizszolgáltatás biztosítására a KITE Zrt. az általa forgalmazott valamennyi gépmárkához teljes körű alkatrészellátást biztosít, melyre terméktől függően akár 12 hónapos alkatrész-jótállást is vállal. Átlagosan mintegy 90.000 féle cikk található raktárainkban. Logisztikai hátterünk lehetővé teszi, hogy az ország bármely pontjára, rövid határidővel tudjunk termékeket szállítani. 24 órás alkatrészellátásunk hátterében pedig saját raktárkészleteinken felül a John Deere és a JCB európai és amerikai raktárkészletei is a rendelkezésünkre állnak, melyekből naponta menetrendszerinti járataink szállítják az árut.

Legújabb interjúnkat a témában itt tekinthetik meg: 

">

A KITE Zrt. támogatja a proaktív szervizszemléletet

A John Deere az elmúlt években folyamatosan fejlesztette azt az innovatív technológiai elemekre épülő rendszerét, amellyel képes arra, hogy minél előbb tudjon egy esetleges meghibásodást előre jelezni. Ez szó szerint azt jelenti, hogy egy rendszer a szenzorok által jelzett adatokból már akkor ki tudja számítani, hogy mikor következik be az, akár hosszabb állásidőt jelentő probléma, amikor a termelő még nem is tudja, hogy meghibásodhat a gépe. Ez a rendszer az ExpertAlert, mely azért került kifejlesztésre, hogy segítse a géptulajdonosokat a hatékonyabb munkavégzés, ill. az optimális fogyasztás elérésében. Ezt a rendszert a John Deere kizárólag a hivatalos márkakereskedő számára teszi elérhetővé, mely Magyarországon a KITE Zrt., és amelynek szervize kiemelt figyelmet fordít az Expert Alert szolgáltatás minőségére. Cégünk központjában egy kizárólag erre a célra kialakított teremben egy mérnök kolléga folyamatosan nyomon követi a gépek adatait, riasztásait, elősegítve a proaktív szervizszemléletet. Teszi mindezt azért, hogy csökkentse a szervizidőt, valamint megelőzzön egy esetleges nagyobb meghibásodást.

Oktatatásokat szervezünk a gépet kezelő szakembereinek

Annak érdekében, hogy a mai modern berendezésekben rejlő többlet tudást a gazdák ki tudják használni mindenképpen készségszinten kell ismerniük a vásárolt berendezés felépítését, kezelését, telematikai rendszereinek működését, továbbá a gépek gyártói részéről is elvárás, hogy ezen eszközöket kiképzett személyek kezeljék.

A KITE Zrt. több szinten szervez oktatásokat a partnerei számára: alapszintű gépkezelői oktatás, alap- és középszintű ismétlő gépkezelői oktatás és emelt szintű képzés műszaki vezetőknek.

Segítünkk a gépei minden igényt kielégítő beállításában

Iparági tapasztalat, hogy a gazdálkodók a mezőgazdasági gépek nagy részét azzal a beállítással és specifikációval használják, amellyel megvásárolták. A helyesen, a munkaművelethez beállított traktor-gép kapcsolattal akár milliókat is spórolhat az üzemanyag-fogyasztás csökkenése következtében, illetve kevesebb meghibásodás lesz a gépen, azaz kisebb a vevő üzemeltetési költsége. Emellett az agrotechnológiához illesztett műszaki megoldásokkal bizonyítottan magasabb hozamot érhetünk el.

A KITE Zrt. Műszaki Szolgáltatási Igazgatóságának kollégái támogatják, hogy a gazdálkodók gépei minden körülmények között üzembiztosan működjenek, emellett a Kiemelt Szolgáltatási Igazgatóság precíziós szaktanácsadással foglalkozó szakemberei, a gépüzemeltetést érintő teljeskörű tanácsadással járulnak hozzá a gazdák jövedelmezőségének növekedéséhez.