Mint ahogy azt már megszokhatták a különböző munkaműveletekről szóló videósorozatainkban töviről hegyire kivesézzük az adott téma minden részletét. Ez alkalommal a tavaszi tömegtakarmány-előállítás került terítékre, aminek minden egyes lépését bemutatjuk Önöknek.

A tavaszi takarmány előállításánál talán még a megszokottnál is gyorsabban és hatékonyabban kell dolgoznia a szakembereknek. Az agronómia és a műszak összehangolt, pontos és gyors munkája kell ahhoz, hogy minőségi és minden igényt kielégítő takarmányt takarítsunk be a lehető leggyorsabban, és ehhez jó minőségű, precíz és nagy teljesítményű gépekkel kell rendelkeznünk.

Balogh Viktor, cégünk marketingigazgatója Dr. Orosz Szilviával az Állattenyésztési Teljesítményvizsgáló Kft. takarmányanalitikai igazgatójával beszélget arról, hogy milyen a jó takarmány, és milyen elvárásoknak kell megfelelnünk, amikor a betakarítást végezzük.

Kiss Sándor, a Gépkereskedelmi Üzletág kereskedelmi igazgatóhelyettese Herceg Zsolt partnerünkkel kitér arra, hogy a Csaholcon található gazdaságukban milyen sikereket érnek el a takarmány-előállításban és ezzel összefüggésben a tejtermelésben.

Dr. Tóth Árpád, a Vetőmag-kereskedelmi Üzletág termeltetési koordinátorával már gondolhatunk az augusztusi betakarítás időszakra is, ugyanis a legjobb silóhibrideink tulajdonságait tárja Önök elé.

Műszaki blokkunkban a gépkereskedelemmel foglalkozó kollégáink mutatják be a rendelkezésre álló eszközeinket: Nagy Tamás marketingmenedzser a John Deere 8400-as csúcssilózót, Varga Péter kollégánk a SIP kaszákat és rendterítőket, a BVL takarmánykiosztót, valamint a pótkocsi-portfóliónkat, Kolozsvári István és Kiss Zoltán a piac leggyorsabb bálázóját, Demeter András és Dr. Lefánti Rajmund pedig a logisztikában nélkülözhetetlen JCB rakodókat. 

A sorozat részei rendre arról szólnak, hogy az aktuális, előttünk álló tavaszi munkálatokhoz milyen ajánlatai és termékei vannak a KITE Zrt.-nek.

Keressék a videókat a KITE YouTubefacebook és instagram csatornáján, illetve a kite.hu-n!

Akcióinkról pedig itt olvashatnak!