Töltse le a KITE applikációt és részesüljön első kézből a KITE Zrt. legfrissebb precíziós fejlesztéseiről. A PGR menüpontban elérhetővé vált a Növényvédelem, a Tudásbázis és a PrecMet meteorológiai modul. Digitális megoldásainkat így már a mobiltelefonján is magával viheti.

Legutóbbi növényvédelmi adásunkban Mészáros Gábor rendszerfejlesztési igazgató beszámolt arról, hogy milyen digitális megoldások segítik a gazdálkodókat a PGR rendszerében. Ezek közül három már mobilon is elérhető, így bármikor bárki számára segítség lehet a szántóföldön.

A videót itt megtekinthetik: 

">

Az app PGR felületén a PrecMet-ben ki tudják választani a kedvenc állomásukat és annak információit folyamatosan nyomon tudják követni. Ezt tartjuk a PGR felületen az egyik leghasznosabb információkat közlő digitális megoldásunknak, hiszen egy hétre visszamenőleg ingyenesen megtekinthetők a meteorológiai adatok bárki számára, így folyamatosan lehetővé tettük azt, hogy a legközelebb eső állomásunk összes adatát láthassák, melyek akár még a hobby- és háztáji kertekben is segítségül szolgálhatnak a termelőknek.

A Növényvédelem modul szintén nagy segítség lehet a szezon kritikus időszakaiban, ugyanis a kór- és károkozók kártételének szintjéről folyamatosan tájékoztatja a gazdálkodót, és elérhető az ajánlott növényvédő szerek listája is. A Tudásbázisban pedig minden olyan információ megtalálható, ami az adott esetben segítségére lehet a gazdálkodónak.

Mindemellett a használt gépeink elérhetőségét is fejlesztettük. Lehetőséget biztosítunk látogatóink számára, hogy a GPS-es helymeghatározás függvényében azonnal el tudják érni a legközelebbi használtgépes értékesítőnket. Tehát amennyiben a telefonon a helymeghatározás engedélyezett, a kiválasztott használt gép mellett azonnal az Önökhöz legközelebb eső kollégánk telefonszáma jelenik meg. Emellett igény szerint szűrhetők a gépek és a kiválasztottak parkolóba is helyezhetők, ha még egyszer szeretnénk megtekinteni őket.

Applikációnk elérhető a Google Play áruházban és az App Store-ban is. Töltsék le és találkozzunk az online térben!