Az alábbiakban összegyűjtöttük azon akcióinkat, amelyről még a szezon kezdete előtt érdemes elgondolkodni. A felsorolásban olyan megoldásokról olvashat, mellyel segítünk Önnek, hogy hatékony és megtervezett munkával egy biztosabb hozamot tudjon elérni.

Precíziós szemléletű talajmintavételezés!

Végeztesse talajmintavételét precíziós szemlélettel a KITE szaktanácsadóival, hiszen „Nem csak kötelezettség, hanem alapvető információ”. Zónákra lehatárolt visszakövethető talajmintavétel, 14 paraméterre történő vizsgálat! Akciónk keretében a vizsgálat évében és még 2 évig készítjük Önnek a tápanyagtervet. A feltételekről keresse precíziós gazdálkodási szaktanácsadóinkat a www.pgr.hu oldalon.

Amikor a sikerhez már csak egy gép kell!

A KITE Zrt. bérgépflottája olyan, a magyar mezőgazdasági géppiacon piacvezetőnek számító márkákból áll, mint a John Deere és a JCB. Az erőgépekből, munkagépekből, rakodókból és kombájnokból álló géppark összetétele folyamatosan alkalmazkodik a piaci igényekhez, mely nem csak a gépek típusában, hanem felszereltségében is megmutatkozik. A gépeket olyan speciális műszaki felszereltséggel is ki lehet bérelni, hogy az képes a precíziós gazdálkodásban is a megfelelő munkaműveletet elvégezni.

Amennyiben rakodógép-bérletben gondolkodik, kérem keresse gépkereskedő kollégáinkat aktuális ajánlatunkról.

szemenként vetett repce

Technológiai szolgáltatás. „Már most gondoljon az őszi feladatokra!”

Széles sortávú repce vetés? Teljes technológiai sort biztosítunk szolgáltatásban : Sávos művelés (akár pozícionált műtrágyakihelyezéssel) + kalibrált vetőmaggal szemenkénti repcevetés (vetés, műtrágyázás és sávpermetezés egyben) + őszi kultivátorozás (sorközgyomirtás és a vetett sávban regulátorozás). Az igazi tudás csak egyben mutatkozik meg!

A feltételekről keresse precíziós gazdálkodási szaktanácsadóinkat a www.pgr.hu oldalon.

Videokontroll szárítófelügyelet a sikeres záráshoz!

Megmutatjuk mi zajlik szárítójában, ezzel biztosítva Önnek nagyobb üzemelési biztonságot. A rendszer alkalmas a keretáramú aknás típusú szárítókban akár több száz ponton mérni a kilépő levegő hőmérsékletét. Ezzel nem csak a szárítási folyamat biztonsága növelhető, a teljes kontrollal a termény nedvessége is jobban közelít az optimális tartományhoz, amihez jobb energiahatékonyság is társul. A technológia alkalmas az energiahatékonysági TAO adókedvezményben való részvételre, amivel a beruházási költség akár 65%-a kedvezményként érvényesíthető. Éljen a lehetőséggel!

A feltételekről keresse precíziós gazdálkodási szaktanácsadóinkat a www.pgr.hu oldalon.