Minden kerttulajdonos tisztában van vele, hogy a tavaszi idő beköszöntével kötelező feladat elvégezni a füves területek gyepszellőztetését, mely elengedhetetlen művelet a tökéletes pázsit eléréséhez , és célja, hogy a filcszerű, mohás réteg eltávolításra kerüljön a fűszálak közül.

Ezáltal a nedvesség, a levegő és a tápanyagok akadálytalanul képesek legyenek eljutni a gyökerekhez, így biztosítva megfelelő fejlődést minden egyes fűszál részére. A gyepszellőztetést tavasszal mindenképpen el kell végeznünk, és ha a gyep állapota igényli, akkor ősz elején meg kell ismételnünk újra.

Gyepszellőztető

200 m2-nél nagyobb terület esetén javasolt saját gyepszellőztető berendezést vásárolni, mert ekkora területen az eltávolított fedőréteg összegyűjtése komoly megterhelést jelent a munkát végző személynek. Fontos, hogy a gyepszellőztetés elvárt minőségű kivitelezéséhez megfelelő berendezést válasszunk. Ehhez kínál professzionális megoldást a KITE Zrt. kínálatában található SABO 38 BV típusú benzinmotoros gyepszellőztető gép, melynek segítségével kiváló minőségben tudja elvégezni a tökéletes gyep eléréséhez szükséges műveletet. A 38 cm széles alumínium kaszaház, a 150 cm3-es és 2,3 kW teljesítményű Briggs & Stratton motor, valamint a 37 kg-os súly lehetővé teszi, hogy akár egy 1500 m2-es terület szellőztetését is könnyedén elvégezzük.

Az 1932-ben Németországban alapított SABO cég több évtizedes fűnyíró és gyepszellőztető gyártói tapasztalata, valamint a KITE Zrt. által nyújtott teljes körű alkatrész- és szervizszolgáltatás garancia Önnek arra, hogy a megvásárolt gyepszellőztetőt hosszú ideig gondtalanul tudja használni.

Vásároljon most 1 db SABO 38 BV gyepszellőztetőt a KITE Zrt.-től 2021.04.30-ig, és 20 kg KITE Pázsit műtrágyát kap ajándékba, melynek segítségével el tudja végezni a szellőztetést követő tápanyag-utánpótlást.

Győződjön meg saját szemével a gép teljesítményéről a Budaörsön található boltunkban, illetve alközpontjainkban!

Keresse értékesítő kollégáinkat bizalommal!