A növényvédelem fontossága megkérdőjelezhetetlen. A KITE Zrt.-nél most akció keretében vásárolhat új John Deere vontatott permetezőgépet remek árfolyamon, ráadásul a permetezőgép mellé most értékes, a precíziós gazdálkodáshoz kapcsolódó PrecZone alkalmazásokat is ajándékba kaphat!

2021. március 1. és május 30. között most igazán megéri új John Deere vontatott permetezőgépet vásárolnia a KITE Zrt.-től, hiszen meghatározott esetben a piacinál jóval kedvezőbb árfolyamon lehet Öné a gép! Ráadásul, egyes modellek mellé ajándék PrecZone szolgáltatásokat is kap megadott időtartamra! (PrecMet, Növényvédelmi előrejelzés, PretSat, PrecSat Pro és Extra)

">

Miért lehetnek hasznosak Önnek ezek az alkalmazások?

A PrecMet meteorológia modul a KITE és az OVF meteorológiai állomásainak adatain alapszik. Az aktuális és múltbéli adatokat közli le térkép- és adatformában, segítve a jobb döntéshozatalt a mezőgazdasági munkálatok időzítésében. PretSat, PrecSat Pro és Extra alkalmazások segítségével, űrfelvétel böngészéssel egy adott gazdaság tábláin a növényállomány fenológiáját tudja nyomon követni, illetve a vegetációban bekövetkezett változásokat tudja elemezni. A Növényvédelmi előrejelzés alkalmazás célja, hogy segítséget nyújtson a gazdák, szaktanácsadók részére a növényvédelmi a védekezések optimális időzítéséhez.

Érdemes tehát felkeresnie az Ön KITE gépértékesítőjét az akció részleteivel és feltételeivel kapcsolatban.