Tájékoztatjuk, hogy Magyarország Kormányának a Magyar Közlöny 2021. évi 36. számában megjelent 104/2021. (III. 5.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések ideiglenes szigorításáról vállalatunk folyamatos működését nem akadályozza. A KITE Zrt. kereskedelmi és szolgáltató tevékenysége 2021. március 8-át követően is folyamatos, az alábbi szabályaink betartása mellett.

A munkavállalóink és partnereink egészségének megóvása érdekében az alkalmazottak többsége továbbra is átmenetileg távmunka keretei között végzi napi feladatait, melyhez minden szükséges informatikai eszközzel rendelkeznek, így az otthoni körülmények között is zavartalanul el tudják látni feladataikat.

Azon kollégák, akik munkavégzése a KITE Zrt. központjához vagy valamely alközpontjához kötött, és feladatuk távmunka keretében nem elvégezhető, A és B csoportbontásban, hetes ciklusokban végzik feladataikat.

A vevők kiszolgálása elsősorban kiszállítással valósul meg. Emellett, természetesen lehetőség van arra is, hogy a vásárlók a megrendelt termékeket saját fuvareszközzel szállítsák el. Ez esetben az alközponttal történt telefonos egyeztetést követően, a megbeszélt időpontban átvehető a szállításra előkészített termék.  

Értékesítő kollégáinkkal telefonon vagy emailben is kapcsolatba léphetnek partnereink, így könnyen és gyorsan tudnak egyeztetni a már megrendelt inputanyagok és beruházási termékek átvételéről, valamint a felmerülő további igényekről is.

Szerviztevékenységünk folyamatos, a területileg illetékes kollégáink készséggel állnak partnereink rendelkezésére. Az alközponti szerviz műhelyeinkben is ütemezetten folynak a szezonra felkészítő javítási munkák.

Alközpontjaink hétköznapokon a megszokott rend szerint, valamint szombati napokon 8.00-12.00 óra között - a higiéniai szabályok maximális betartása mellett - nyitva tartanak.  Egészségünk megőrzése érdekében alközpontjainkban az alábbi higiéniai szabályok betartását kérjük:

- az alközpontjaink eladóterében egyszerre legfeljebb 2 partner tartózkodhat kizárólag az ügyintézés időtartamára,

- alközpontjainkban biztosítsák a legalább 1,5 méter védőtávolságot,

- kérjük, hogy használják a bejárati ajtóknál kihelyezett kézfertőtlenítőket,

- vegyék figyelembe, hogy belépésük a KITE Zrt. teljes területére (beleértve a külső tereket is) kizárólag a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése mellett engedélyezett, mely a vásárlókkal egy légtérben tartózkodó munkavállalóink számára is kötelező.

A KITE Zrt. járványügyi helyzetre megalakult Operatív Törzse folyamatosan felülvizsgálja az eddig meghozott intézkedéseket, valamint a megváltozott munkarenddel kapcsolatosan szerzett tapasztalatok és állami rendelkezések mentén megteszi a szükséges változtatásokat a további zavartalan működés és partnerkiszolgálás érdekében.