A betakarítás hatékonysága nemcsak a kombájnon múlik, hanem az optimális és gazdaságos logisztikán is, amelyben természetesen fontos szerepe van a pótkocsiknak is. A KITE Zrt.-nél a Joskin és Fliegl márkák mellett 2021-től elérhetőek a Furrier pótkocsik is!

Ki tudhatná jobban mire van szüksége a magyar gazdáknak, mint egy magyar mérnökökből és technikusokból álló tervező-gyártó csapat? Hosszú évek tervezése és tesztelése után elkészült a kiváló minőségű, magyar gyártású Furrier B18 forgózsámolyos pótkocsi.

fURRIER KITE

 A HW8011-es pótkocsi pozitív tulajdonságaival bír – rugalmas alváz, könnyű vontathatóság, alacsony súlypont - viszont a felhasznált alkatrészek tekintetében a mai kor követelményeinek leginkább megfelelő alkatrészek lettek felhasználva, mint például a BPW hidak, Wabco fékrendszer, Jost forgózsámoly, német parabell rugók, nagy szakítószilárdságú acélból gyártott felépítmény. Ezek együttes eredménye egy megbízható, strapabíró, nagyon jól felhasználható 18 tonnás össztömegű és 20 m3-es kapacitású kocsi.

Ráadásul 2021. március 1. és 2021. június 30. között csupán a készlet erejéig vagy visszavonásig, kedvező áron vásárolhatja meg legújabb Furrier pótkocsiját a KITE Zrt.-től már nettó 4 850 000 Ft-tól felszereltségtől függően. Érdemes tehát felkeresnie KITE gépértékesítőjét az akció részleteiről, feltételeiről (https://www.kite.hu/kapcsolat)

 

FURRER PÓTKOCSI KITE