Mai rohanó világunkban az azonnali információközlés mindenki számára hatalmas fontossággal bír. A cégünkkel kapcsolatos információkhoz is hozzájuthatnak már applikációnkon keresztül is, melyek Android és IOS formátumban is elérhetőek. Most bővítettük szolgáltatásainkat.

A nemrégiben, a PGR alkalmazásokkal bővített applikációnkat újabb funkciókkal ruháztuk fel, és a korábbiakat is továbbfejlesztettük, hogy a precíziós információkat személyre szabottan tudják kezelni.

A legfontosabb fejlesztésünk az, hogy elérhetővé tettük az applikációban a használt gépeinket, illetve lehetőséget biztosítottunk látogatóink számára, hogy a GPS-es helymeghatározás függvényében azonnal el tudják érni a legközelebbi használtgépes értékesítőnket. Tehát amennyiben a telefonon a helymeghatározás engedélyezett, a kiválasztott használt gép mellett azonnal az Önökhöz legközelebb eső kollégánk telefonszáma jelenik meg.

 Nézzék meg a videónkat, melyben minden fontos változtatást bemutatunk Önöknek!

">

A főoldalon elérhetővé tettük a legfrissebb és legfontosabb akciónkat is, melyre kattintva, szezontól függően, minden fontos információt megtudhatnak termékeinkről.

A KITE Zrt.-vel kapcsolatos legfontosabb híreket pedig most már like-olni is tudják, hogy láthassák, melyik tetszett több olvasó számára, illetve, hogy Önöknek melyik volt a kedvenc KITÉ-s információjuk. 

Mindemellett a PGR alkalmazások felhasználási lehetősége is változott. Az applikáció PGR felületén a PrecMet-ben ki tudják választani a kedvenc állomásukat és annak információit folyamatosan nyomon tudják követni. Ezt tartjuk a PGR felületen az egyik leghasznosabb információkat közlő digitális megoldásunknak, hiszen egy hétre visszamenőleg ingyenesen megtekinthetők a meteorológiai adatok bárki számára, így folyamatosan lehetővé tettük azt az Önök számára, hogy a legközelebb eső állomásunk összes adatát láthassák.

Töltsék le az appot és találkozzunk az online térben!