A vírushelyzet miatt az idei AGROmashExpo az online térben kerül megrendezésre, melyhez a KITE Zrt. is csatlakozik a korábbi évek AgrárgépShow kiállításai során már megszokott monumentális megjelenéssel, akár 3D-ben is megnézhetik az általunk forgalmazott gépeket.

Rendhagyó bemutatóra várjuk Önöket az idei Virtuális AGROmashExpo online terében. A virtuális bemutató keretein belül egy térben mutatjuk be gépcsodáinkat, az ott megadott linkre kattintva a látogatók a KITE standjára lépve a kereskedelmi ajánlatok, termékismertetők mellett a kiválasztott gépekről látványos technikai elemekkel dúsított videókat és képgalériát érhetnek el, valamint a virtuális térben 3D-ben körbe is sétálhatják a gépeket.

A kiállítás időpontja: 2021. március 3-6.

 A virtuális kiállítás egy könnyen használható felület, amely online találkozóhelyet biztosít a látogatók és a kiállítók számára. A virtuális kiállításra érkező látogató, online, akár telefonjáról is bebarangolhatja a kiállítás területét. A chat funkció segítségével, pedig azonnali információt kérhet az adott termékről vagy szolgáltatásról. Bővebb információ a virtuális kiállításról a www.agromashexpo.hu oldalon érhető el.

">

A kiállítás ideje alatt videóchat segítségével felvehetik a kapcsolatot a virtuális térben jelen lévő kollégákkal, de e-mail-en vagy írásos chat formájában is biztosított a kapcsolatfelvétel a felületen. A chatnaptár használatával előre jelezni fogjuk, hogy a látogatók mikor tudnak valós időben kapcsolatba kerülni cégünkkel. A KITE Zrt. részéről a kiállítás napjain 10.00-16.00 óra között biztosítunk lehetőséget a személyes (videós) kapcsolatfelvételre. Chatszobáink a következő tartalmakkal állnak az érdeklődők rendelkezésére.

1-2. John Deere gépek

3. Munkagépek

4. Logisztikai eszközök

5. After-sales

6. Öntözés gépei

7. Környezetápolás-technika

8. Kertészeti gépek

9. Precíziós szaktanácsadás, Gépüzemeltetés-támogatás 

10. Biztosítás - KITE Alkusz

A www.agromashexpo.hu oldalon március 3-tól elérhető virtuális AGROmashEXPO látogatása díjmentes és regisztrációhoz kötött. A látogatók a regisztrációt követően a kiállítást korlátlanul látogathatják!

A regisztráció elérése:  

https://agromashexpo.hu/latogatoknak/virtualis-kiallitas-regisztracio/

Jöjjenek, nézzék meg a kiállításunkat, találkozzunk az online térben!