A legújabb John Deere 8RX traktorokat úgy tervezték, hogy a lehető legkíméletesebb legyenek a talajjal, már ami a talajtaposást illeti. A 4 gumihevedernek köszönhetően kiváló tapadással is rendelkezik a traktor. Tekintse meg videón a legújabb 8RX-et!

JOhn Deere 8 RXAz új John Deere 8RX sorozatú traktorok biztosítják a maximális felfekvő felületet, a könnyű kormányzást még a szűk táblavégeken is, a kiváló stabilitást a lejtőkön, valamint a lehető legtöbb rendelkezésre álló hasznos munkaidőt. Ezek az erőgépek új minőséget teremtenek a gumihevederes traktorok szegmensében. Köztudott, hogy ahogy a földjeinket kezeljük, hatással van a következő években elérhető hozamra. Tanulmányok bizonyítják, hogy a gumihevederes gépekre történő áttéréssel 6,8%-os hozamnövekedést lehet elérni. Még ha ebből csak 2-3% realizálódik, akkor is érdemes elgondolkodni a változtatáson.

Ráadásul a John Deere 8RX sorozatú traktor szántóföldi vezetése közben úgy érezheti magát, mintha „lebegne”. Köszönhető ez a négyhevederes kivitelnek, de közrejátszik a dönthető járószerkezet, a felfüggesztett vezető görgő a mellső tengelyen, és a 8RX esetében az alapfelszereltség részét képező továbbfejlesztett fülkerugózás is.

JOhn Deere 8RX

2 év gyári garancia? Igen, lehetséges a KITE Zrt.-nél!

A KITE Zrt. az egyetlen hivatalos márkakereskedője az új John Deere mezőgazdasági gépeknek Magyarországon. Így hazánkban a KITE Zrt. 100%-os gyártói háttértámogatással rendelkezik a John Deere oldaláról, ha a gyári jótállás ellátására vagy a termékfejlesztő programok elvégzésére gondolunk. Érdemes a KITE Zrt.-től új John Deere 8RX sorozatú traktort választania, hiszen 2021-től 2 éves gyári garancia jár ezekre a gépekre! Sőt, a KITE Zrt.-nél lehetősége van 2+2 év jótállásra is biztosítani legújabb erőgépét! Részletekért érdemes felkeresnie az Ön KITE gépértékesítőjét

Az alábbi videón pedig tekintse meg a legújabb John Deere 8RX sorozatú hevederes traktort munka közben! 

">