Érdemes most a KITE Zrt.-től új Rauch Axis-H 30.2 W típusú prémium műtrágyaszórót vásárolnia, hiszen meghatározott modellek esetén értékes precíziós szolgáltatási csomagban is részesülhet! A műtrágyaszóró mellé precíziós talajmintavétel és telefonos segítségnyújtás is jár a szakértő kollégáinktól!

Rauch műtrágyaszóró: élen a precizitásban!

A közepes és nagy gazdaságoknak kínált Axis kéttárcsás műtrágyaszóró család a 20.2, 30.2 és 50.2 típusokból áll, mely gépek mindegyike alkalmas szilárd műtrágyák nagy munkaszélességben történő pontos és egyenletes kijuttatására. A több nagydíjjal is jutalmazott, valamint 10 szabadalommal védett Axis műtrágyaszórók CDA (koaxiális adagolás állítás) rendszere egyaránt gondoskodik a mennyiség és az adagolási pont egyszerű állításáról.

Az alaptartály térfogata a két nagyobb típus esetében a felhasználó igényeinek megfelelő tartálytoldatokkal 3200, illetve 4000 literig bővíthető, így könnyedén igazítható az üzemeltető traktorhoz. Az alap változat is képes a sebesség arányos kijuttatásra, míg a W (mérleges) kivitel folyamatosan méri a tartályban lévő műtrágya tömegét, és ezáltal pontosítja a szabályozást, így pontosan nyomon követhető a kijuttatott műtrágya mennyisége. A kínálat csúcsán lévő intelligens gépek hidraulikus hajtású röpítőtárcsája és az elektromos anyagáramlás szabályzása páratlan adagolási pontosságot biztosít.

Rauch Axis

Az EMC (Electronic Massflow Control) előnye a klasszikus mérleges műtrágyaszórókkal szemben, hogy a kiszórási mennyiséget a bal és a jobb oldalon is mindig állandó szinten tartja, valamint a SpeedServo motoroknak köszönhetően akár 2,5-szer gyorsabban reagál a vezérlőelektronika parancsaira a hagyományos motoros változatoknál.

2021.01.15. – 2021.08.31. között (csak a meghatározott készlet erejéig) érdemes a KITE Zrt.-től új Rauch-Axis-H 30.2 W típusú műtrágyaszórót vásárolnia, hiszen meghatározott modellek esetén értékes precíziós szolgáltatási csomagban is részesülhet!

Az ajánlatban a műtrágyaszóró mellé három nagyszerű extra szolgáltatás is jár:

  1. Precíziós talajmintavétel (25 ha)
  2. 1 éves KITÁP hozzáférés! A KITÁP a KITE tápanyag-gazdálkodási szoftvere, melynek segítségével a talajvizsgálati eredmények, illetve más bemenő adatok felhasználásával a megcélzott termésszinthez szükséges tápanyagmennyiség számolható ki. Az egyszerű tápanyagtervtől a precíziós kijuttatási előírásig.
  3. 1 éves telefonos segítségnyújtás szakértő kollégáinktól a műtrágyaszóróval kapcsolatban!

Érdemes tehát felkeresnie az Ön KITE gépértékesítőjét az akció részleteiről, feltételeiről!