Legújabb videósorozatunkban a tavaszi munkálatokat vesszük górcső alá. Az első alkalommal a tápanyag-utánpótlás kerül a középpontba. A legfontosabb kérdéseket a kereskedelmi, a fejlesztő és a szolgáltató részlegeinkről érkező kollégákkal beszéljük át, és megmutatjuk a legfrissebb akcióinkat is.

Dr. Szabó Emese, az Innovációs Központunk munkatársa a tavaszi tápanyag-utánpótlás legfontosabb ismérveit mutatja be. Kecskés Zsolt a Kiemelt Szolgáltatási Igazgatóság, valamint Mendler János a Műtrágya-kereskedelmi Üzletág vezetői az aktuális szolgáltatási és inputajánlatainkról beszélgetnek majd cégünk marketingigazgatójával, Balogh Viktorral.

A Gép- és Alkatrész-kereskedelmi Üzletág pedig a legújabb műtrágyaszóró és -tároló eszközét mutatja be.

A KITE Zrt. szolgáltatási szektorának másik szereplője, a KITE Alkusz is bemutatkozik, az aktuális biztosítási trendekről és lehetőségekről tájékoztatja a nagyérdeműt.

">

 A sorozat részei három hetente szólnak arról, hogy az aktuális, előttünk álló tavaszi munkálatokhoz milyen ajánlatai és termékei vannak a KITE Zrt.-nek. Keressék a videókat a KITE youtube, facebook és instagram csatornáján, illetve a kite.hu-n!

Akcióinkért kattintson ide!

Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk az előttünk álló időszakra!