A magágykészítés a vetés előtti legfontosabb feladat, hiszen célja a vetéshez szükséges optimális magágy kialakítása, mely nagymértékben függ a magágykészítőtől is, nemcsak a munkaművelet optimális idejétől. A KITE Zrt.-nél most akciós áron vásárolhatja meg új Kongskilde magágykészítőjét!


A KITE Zrt. kínálatában található Kongskilde magágykészítő kombinátorok tavaszi és őszi vetésű növények magágyának előkészítésére alkalmas munkagépek.

A Kongskilde magágykészítők legfontosabb előnyei

A Kongskilde Super Q változatokon szerelt SQ kapák nagy előnye, hogy a 60°-os vágási szög hatására a nedves alsó talajréteget nem hozzák fel a talajfelszínre, viszont a kapa könnyedén hatol a talajba, és jó keverő hatása is van.
A pontos munkamélységet a művelőtagok között elhelyezett mélységállító kerekek biztosítják. A művelőtagok után a pálcás tömörítő hengerek elvégzik a rögök törését és a talaj lezárását. Szállítási helyzetben az oldalszárnyak hidraulikusan felcsukhatók, így a típustól függően 2,5, 3,0 és 3,5 m-es szállítási szélességgel zavartalanul közlekedhetünk.

Kongskilde

A rugós művelőtagok előtt elhelyezett simító lap elegyengeti a talajt, amelynek gyakorlati haszna, hogy a sima talajfelületen lehetővé válik az egyenletes mélységben történő magágykészítés.

A rugóskapákkal szerelt SGC és SQ kombinátorok jellemző tulajdonsága, hogy viszonylag könnyű tömege mellett is jó magágykészítést tesznek lehetővé a szántóföldi növénykultúrák alá, miközben kis vonóerőigény és emelőkapacitás iránti igény jelentkezik. A kapák felületkezelése, valamint a kapaszárak egyedülálló profilkialakítása hosszú élettartamot biztosítanak.

2021-ben most akciós, forintos áron vásárolhatja meg Kongskilde magágykészítőjét a KITE Zrt.-től, csupán a meghatározott készlet erejéig! Az akciós árakért kattintson ide!