Idén már hatodik alkalommal nyitotta meg kapuit a Hódmezővásárhelyi KITE Napok április 24-25-én. A ma már hagyományosnak mondható rendezvényen az állattenyésztéshez kapcsolódó és az állattartó telepeken használható gépek, gépkapcsolatok mutatkoztak be a nagyközönségnek.

Látogatóink a két napos kiállításon megtekinthették a szálastakarmány betakarításával és kezelésével kapcsolatos kínálatunkat. Újdonságként szerepeltek ebben a témakörben a KUHN gépcsalád  front, illetve függesztett kaszái, rendterítője,a bálacsomagoló és -bontó gépek, valamint a vontatott takarmánykeverő-kiosztó kocsi. Nem maradhattak ki a sorból a John Deere fixkamrás és hevederes bálázói sem, és természetesen a márka önjáró szecskázó gépe is helyet kapott az alközpont udvarán.

De az állattartó telepeken dolgozó szakemberek számára is tartogattunk látványosságokat. Logisztikai feladatokra kínált gépeink közül a JCB rakodóit és a vontatási feladatokra szánt Fastrac erőgépét, valamint a Joskin és Fliegl pótkocsikat mutattuk be.

Az idei évben helyet kapott a rendezvényen a John Deere Junior Club is, melyre a rendezvény második napján, szombaton vártuk a legkisebbeket azzal a nem titkolt céllal, hogy elültessük bennük a mezőgazdaság szeretetét. Cégünk elkötelezett a mezőgazdasági termelés iránt, és fontos küldetésünknek tartjuk, hogy már az apróságok is fantáziát, a későbbiekben pedig megélhetési lehetőséget lássanak a mezőgazdaságban.