Szeretnénk tájékoztatni tisztelt partnereinket, hogy szándékaink szerint az éves képzésünket és konferenciánkat 2021. február 22-26-án tartjuk. Természetesen az Önök és munkatársaink egészségének megvédése legfontosabb, így elsősorban a járványügyi intézkedésekhez igazítjuk a rendezvényt.

A KITE Zrt. a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karával és a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamarával együttműködve szervezi idén is a hagyományos továbbképzését a partnergazdaságok növényvédelmi szakmérnökei részére. A 36. alkalommal megrendezésre kerülő képzés akkreditált, a mérnök-továbbképzés rendszerébe illeszkedik, melyről a résztvevők továbbképzési tanúsítványt kapnak. A felsőfokú növényvédelmi szakemberek a tanúsítványt az engedélyük ötévente esedékes meghosszabbításához is felhasználhatják, melyet valamennyi megyei Növény- és Talajvédelmi Igazgatóság elfogad. A növényvédelmi továbbképzés tematikája a Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara által előírtak szerint kerül összeállításra.

A növényvédelmi képzéssel párhuzamosan jubilál a precíziós gazdálkodási konferencia is, Ötödik alkalommal mondják el a KITE szakemberei és a külső szakértők tapasztalataikat mezőgazdasági szakemberek számára.

Amennyiben a korlátozásokat Magyarország Kormánya enyhíti a tervezett időpontig, a helyszín a megszokott Hotel Carbona lesz Hévízen.

Kérjük Önöket, hogy jegyezzék fel a naptárjukba az esemény tervezett időpontját, január folyamán jelenkezünk a további, jelentkezéshez szükséges információkkal.