Nagy teljesítmény, maximális hasznos üzemidő és alacsony üzemeltetési költség. Ezek azok a tényezők, amire Önnek igazán szüksége van új permetezőgép esetén. Tekintse meg videón az új John Deere R700-as vontatott permetezőt, amely a precíziós növényvédelem zászlóshajója a kategóriájában!

A 2021-es évre az egyik legfontosabb újdonság a John Deere permetezőgépek világából a John Deere R700-as permetezők megjelenése, amely a vontatott permetezőgép kategóriájában a legmagasabb szintet képviselik a precíziós növényvédelem tekintetében.
Az alacsony súlypontnak, az egyenletes súlyelosztásnak és a modern felfüggesztésnek köszönhetően az R700i sorozatú permetezőgépek legalább olyan hatékonyak a közúton, mint a szántóföldön.

JOhn Deere r700
A szórókeret 18-30 m-ig specifikálható, ami a Z-karos paralelogramma keretmozgató rendszernek köszönhetően minden magasságban a lehető legközelebb helyezkedik a géphez, így minimalizálva a menet közbeni magasságingadozást.

Az R700i sorozatú permetezőgépek sziklaszilárd keretstabilitását a TerrainControl Pro, automatikus keretszintező rendszer garantálja. Kihagyásoktól és elsodródásoktól mentes lefedettség köszönhetően annak, hogy a szórókeret mindig ott van, ahol arra éppen szükség van. A hibrid üzemmódú érzékelők egyidejűleg követik nyomon a talajt és a növényt, így a szórókeret „betanulja" a növény magasságát, és nem süllyed le azokon a területeken, ahol a növény megdőlt. Az aktív központi keretvezérlés kompenzálja a nem rendszeres elmozdulásokat, és megakadályozza a szórókeret elbillenését a táblavégi fordulókban.



Fúvókánkénti szakaszolással szerelték a gépet, minden szórófejben egy elektromosan vezérelt mágnesszelep nyitja/zárja a fúvókákat, automatikusan, a lefedettségi térkép függvényében, így még precízebb a vegyszer kijuttatása, továbbá inputanyag-megtakarításokkal is számolhatunk.
A feltöltés/kijuttatás terén is fejlesztés történt, ugyanis a nagyobb modellekben már bemutatott PowrSpray™ rendszerrel specifikálták az R700-at. Ez egy 2 körös folyadéktovábbító rendszer, ahol a feltöltést egy 600 l/min teljesítményű centrifugál szivattyú-, a permetezést pedig egy 750 l/min teljesítményű ugyancsak centrifugál szivattyú végzi.

JOhn Deere R700
A feltöltés egyszerű, gyors és kényelmes. Csak írja be a betölteni kívánt folyadék mennyiségét az új Solution Command vezérlő panelen keresztül és nyomja meg a Start gombot és a feltöltő szivattyú megkezdi a feltöltést.

A precíziós gazdálkodáshoz hozzá tartozik, hogy a lehető legtöbb adatot dokumentáljuk a munkánkról. Ebben kiváló társunk lesz az új R700, mivel minden szükséges információt dokumentál a John Deere kijelzői segítségével, amire a későbbiek folyamán szükségünk lehet. Ezen adatokat pedig a MyJohnDeere weboldalon keresztül rendszerezheti és elemezheti.

Hazánk egyetlen hivatalos új John Deere gépforgalmazójánál, a KITE Zrt.-nél 2020.október 1 és 2020. december 15. között most előrendelési akcióban rendelheti meg legújabb John Deere permetezőgépét, így érdemes felkeresnie KITE gépértékesítőjét!

Az alábbi videóban pedig tekintse meg a legújabb John Deere R700-as sorozatú permetezőgépet szántóföldi munkában!

">