A John Deere 8R hazánkban az egyik legsikeresebb és legkedveltebb szántóföldi traktor. Az elismerését első sorban a kiváló hatékonyságának és teljesítményének köszönheti, de a legújabb szériánál a design is új szintre lépett. Tekintse meg videón, hogy hogyan is tervezték meg a legújabb sorozatot!

A nagy szántóföldi földterületek megműveléséhez olyan traktorra van szüksége, amely kimagasló teljesítménnyel és sokoldalúsággal segíti a munkafolyamatokat. A traktornak emellett rendkívül kényelmesnek és hatékonynak is kell lennie, hogy Ön frissen és koncentráltan tudjon dolgozni. A megújult John Deere 8R traktorok képviselik jelenleg a legmagasabb szintet, mind a teljesítmény, mind a hatékonyság oldalán. Azonban nemcsak műszaki vonalon újult meg a John Deere 8R traktorsorozat, hanem küllemében is, köszönhetően a BMW neves tervezőjének, Felix Nagelinnek is.

„A 8R széria mindig is a nyers vonóerő szinonimája volt, és ez a jövőben is így lesz. A merész új tervezés a legjobb bizonyíték erre.” - Felix Nagelin

 Tekintsen be a John Deere 7-8R traktor tervezésének színfalai mögé az alábbi videó megtekintésével: 

">

Hazánk egyetlen hivatalos új John Deere gépforgalmazójánál, a KITE Zrt.-nél 2020.október 1 és 2020. december 15. között most előrendelési akcióban rendelheti meg legújabb John Deere erőgépét. Részletekért kattintson ide!