Az ország egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárrendezvényének számít az Agrárszektor Konferencia, amelyet 2020-ban nyolcadik alkalommal szervez meg a Portfolio Csoport. Idén december 3-án 10 órányi szakmai programmal, több mint 50 előadóval, és rengeteg izgalmas témával várják a résztvevőket.
Az esemény egyedülálló módon veszi napirendre a legfontosabb agrárgazdasági témákat, illetve nyújt prognózisokat az ágazat szereplőinek. A konferencia az agrárium minden résztvevőjének – így valamennyi méretű gazdálkodónak, élelmiszeripari cégnek, inputgyártónak, gépforgalmazónak, termékkereskedőnek, illetve államigazgatási és érdekképviseleti szakértőnek – hasznos és naprakész információkat nyújt. A résztvevők online, élőben követhetik az egész napos konferenciát, élhetnek az online rendszerünk által nyújtott, különböző kapcsolatépítési lehetőségekkel is. Ne hagyja ki az év egyik legfontosabb agráreseményét, a Portfolio Agrárszektor Konferenciát!

A KITE Zrt. képviselői a következő szekciókban vesznek részt:

9:05 – 10: 00 között Szabó Levente Vezérigazgató Úr az I./A szekció kerekasztal-beszélgetésén vesz részt, melynek témája: Hogyan tovább? – Az agrárgazdaság támogatási, termelési, beruházási és piaci lehetőségei a vírusválságban

9:55 – 10:35 Szendi Jenőt az I./B-2 szekció kerekasztal-beszélgetésén láthatjuk nyilatkozni a Hogyan védhetjük ki a milliárdos aszálykárokat? – Új átfogó stratégia és támogatások az öntözésfejlesztésben címmel.

12:35 – 12:45 A III./B szekcióban Hadászi László tart előadást Virtuális határszemle: Gyors elérésű applikációk nem csak járványhelyzetben címmel, illetve csatlakozik a
 
13:15-kor kezdődő precíziós kerekasztal beszélgetéshez is a Mire kényszerít bennünket a járványhelyzet? – Az agrárdigitalizáció és a precíziós gépesítés legújabb trendjei témában.