A növényvédelem fontossága a precíziós gazdálkodásban és a magas hozamok elérésében megkérdőjelezhetetlen. A hatékony növényvédelem nemcsak a megfelelő növényvédő szer kiválasztásán múlik, hanem a megfelelő permetezőgéppel, a megfelelő időben történő kijuttatástól is.

Nagy teljesítmény, maximális hasznos üzemidő és a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költség. Ezek azok a tényezők, amire Önnek igazán szüksége van új permetezőgép esetén. Az általunk kínált John Deere M700 sorozatú permetezőgépek testre szabott megoldásokat nyújtanak Önnek!

">

Két nagy értékű ajándék az új John Deere permetezőgép mellé!

A John Deere permetezőgép megvásárlásával a gép műszaki tartalmából fakadó egyértelmű előnyökön túl most van két komoly érvünk, amiért igazán megéri beruháznia! Amennyiben 2020. novemberében vásárol új John Deere M700 sorozatú vontatott permetezőgépet a KITE Zrt.-től, két nagy értékű ajándékkal lepjük meg Önt! A permetezőgép mellé ajándékba adunk egy PrecMet meteorológiai állomást és meghatározott időtartamra vonatkozó teljeskörű PrecZone hozzáférést! Az exkluzív ajánlat csak meghatározott gépekre érvényes csupán a készlet erejéig, így érdemes minél hamarabb felkeresnie KITE gépértékesítő kollégánkat!

Agromet

Milyen előnyökkel jár Önnek a PrecMet meteorológiai állomás?

Gazdálkodóként bizonyára Önnel is megesett már, hogy az időjárás-jelentésekben prognosztizált időjárás nem, vagy csak részben valósult meg. Tapasztalt már olyat, hogy a szomszédos földeken kiadós eső volt, míg az Ön területén egy csepp sem esett?
A precíziós gazdálkodáshoz elengedhetetlen, hogy Ön a saját területére vonatkozó helyspecifikus adatokat használjon, erre (is) alapozva a különböző agrotechnológiai beavatkozásokat és munkafolyamatok megszervezését.

A KITE Zrt. ezen igény kielégítésére létrehozta a saját fejlesztésű meteorológiai állomását. Az PrecMet meteorológiai állomás bárhová telepíthető napelemes technológiával rendelkező rendszer, amellyel akár talajnedvességet, talajhőmérsékletet, páratartalmat, léghőmérsékletet, szélerősséget vagy akár csapadékmennyiséget is mérhet. Kézzel fogható, valós döntéstámogató rendszer!

Mi is az a KITE PrecZone? Miért hasznos Önnek?

Ma már nem az a legfőbb kérdés a precíziós gazdálkodásban, hogy rendelkezésre állnak-e adatok, hanem az, hogy az adatokat hogyan, milyen egyszerűen és gyorsan tudja kézzelfogható, döntéstámogató információvá „váltani”.
Ebben lesz Önnek nagy segítségre a PrecZone, amely olyan alkalmazásokat, kalkulátorokat, tudásanyagokat foglal össze a www.pgr.hu weboldalon, amelyek megkönnyítik Önnek a precízebb, hatékonyabb gazdálkodást.

Bővebb információkért és az akció részleteiről keresse fel gépértékesítőinket!