A német BVL gyár 2020-ban ünnepli fennállásának 160. évfordulóját! A cég ennek apropóján különleges formában emlékszik meg az alapítás évéről, ugyanis a hagyományos piros színben elérhető takarmánykeverő, -kiosztó kocsik helyett most limitált kiadásban, fekete színben is rendelhetők a gyár termékei.

A német BVL filozófiájának két alappillére a minőségre való törekvés és a vevőközpontúság. A BVL portfóliójában egyaránt megtalálhatók a vontatott és önjáró takarmánykeverő, -kiosztó kocsik (V-MIX), a silóblokkvágók és -marók (V-LOAD), az almozók (V-COMFORT) és a biogázrendszerek (V-BIO). A különböző intelligens megoldásokkal (V-CONNECT) még hatékonyabban és eredményesebben végezheti el munkáját a lehető legtöbbet kihozva gépeiből.

A limitált kiadású színben rendelhető BVL V-MIX kocsi

BVL V-MIX keverő-, kiosztókocsi

A BVL takarmánykeverő, -kiosztó kocsik igen széles körű opciókkal és specifikációs lehetőségekkel rendelkeznek, így a leendő tulajdonos igen könnyen saját gazdaságára igazíthatja a gép műszaki tartalmát.

A kocsik kompakt, keskeny kialakításúak, 3,5 m3-től 46 m3-nyi űrtartalommal rendelhetőek és 1, 2 vagy akár 3 keverőcsigával választhatók. Ennek köszönhetően még a legszűkebb helyekre is képes hatalmas mennyiségű, teljesen homogén állagúra kevert terményt kijuttatni.

Magyarországon a KITE Zrt. a BVL hivatalos gépforgalmazója, így az aktuális kedvezményekért érdemes felkeresnie KITE gépértékesítőjét!