2020. október 23. és 2020. november 23. között összesen 49 db használt gépre (kombájn, traktor, bálázó, önjáró silózó, vontatott permetező, kukoricaadapter, sűrűsoros vetőgép stb.) lehet megalkudni licitálás formájában az Intergavel aukciószervező Kft. jóvoltából. 

Az aukcióban résztvevő gépek megtekintéséért kattintson ide! (https://intergavel.com/auction_details?auction_id=721)

Hogyan lehet licitálni?

Az árverésben résztvevő gépeket megtekintheti a fenti linken, azonban, ha licitálni is szeretne, ahhoz az Ajánlattevőnek regisztrálnia kell az árverésszervező www.intergavel.hu honlapján.

Az ajánlattétel egyik módja a konkrét összegű ajánlat, melynek során az Ajánlattevő a „GYORSLICIT” gombra kattintva a jelenlegi árat egy licitléptékkel emeli ajánlatával.

Az ajánlattétel másik módja az automatikus ajánlattétel. Ennek során az Ajánlattevő megadja az úgynevezett maximális licitet, azaz az általa még elfogadható legmagasabb vételár összegét, amely összegig a rendszer automatikusan emeli az aktuális legmagasabb vételi ajánlat összegét az adott licitléptékkel, legfeljebb azonban az Ajánlattevő által megadott maximális licit erejéig.

Az ár minden egyes esetben EUR-ban kerül meghatározásra, ugyanakkor mind EUR-ban, mind HUF-ban teljesíthető a fizetés. Az Árverési vevő által fizetendő leütési árat az adott árverés információs oldalán feltüntetett aukciós díjon túl 27% áfa terheli.

Az Árverésszervező a Minimum árat el nem érő legnagyobb összegű ajánlatot saját belátása szerint mérlegeli, a Megbízóval egyeztetve fogadhatja el. Az Árverésszervező az árverés ideje alatt kizárólagos jogkörrel rendelkezik abban a tekintetben, hogy a meghirdetett tételek a hivatalos leütésig általa bármikor módosíthatók és visszavonhatók.

A megtett ajánlat nem vonható vissza. A rendszer minden ajánlat megadásakor megerősítést kér, ezt követően az ajánlatot visszavonni nem lehet. A maximális licit értékét emelni lehet, csökkenteni csak az aktuális ajánlati árnál egy licitléptékkel magasabb összegre lehet.

Tételzárás meghosszabbítása: Abban az esetben, ha az árverés befejezését megelőző 5 percben újabb vételi ajánlat érkezik, úgy az árverés időtartama az utolsó vételi ajánlattételtől (licittől) számított 5 perccel automatikusan meghosszabbodik. Az árverés azt követően zárul le, amikor az árverés befejezését megelőző 5 perc első alkalommal telik el úgy, hogy nem érkezik újabb, a korábbinál magasabb összegű ajánlat.

A tájékoztatás nem teljes körű, további részletet az aukcióról az alábbi linken talál:

https://intergavel.com/terms