Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy - igazodva a kialakult járványügyi helyzethez-, előrelátó módon, közösen, minden lehetséges erőfeszítést megtegyünk munkavállalóink és partnereink egészségének és vállalatunk folyamatos működésének megőrzése érdekében.

Ennek érdekében újabb szigorító intézkedéseket vezettünk be, melyek a lehetséges tovább fertőzések elkerülését segítik.
Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az értékesítést és ezzel együtt a magyar mezőgazdaságban dolgozó partnereink kiszolgálását semmi se gátolhassa.

A KITE Zrt. a jelen járványügyi helyzetben is folyamatosan működik tovább.

Partnereink és kollégáink egészégének megőrzése érdekében visszaállítjuk a tavasszal bevezetett zónákat, valamint az „A”, „B” hetes munkarendet.
A váltott munkahét nem alkalmazható a szervizeseknél. Ebben az esetben a
műhelyekbe belépő szerelő kollégák számát kell korlátozni. A műhelyekben egyidejűleg max. gépállásonként 2 fő szervizszerelő tartózkodhat.
Az irodaépületekben dolgozó kollégáink a közösségi terekben, valamint a munkavégzési helyüktől eltérő irodákban kötelesek a maszk hordására.

Vásárlóink számára továbbra is lehetséges az alközponti épületeink látogatása, azonban a KITE Zrt. alközponti épületeibe érkezéskor kérjük az alábbi pontokban felsoroltak figyelembevételét:

- belépés kizárólag a szájat és az orrot eltakaró maszk viselése mellett engedélyezett, ez az ügyfélterekben dolgozó kollégáink számára is kötelező,
- biztosítani kell a legalább 1,5 méteres védőtávolságot,
- kérjük a bejárati ajtókhoz kihelyezett kézfertőtlenítők használatát.

Ezúton is köszönjük megértésüket és egészségünk megőrzése érdekében intézkedéseink betartásában kérjük további együttműködésüket.