A KITE Zrt. Operatív Törzse az elmúlt napok fokozottan emelkedő koronavírusos megbetegedéseinek esetszámai miatt újabb korlátozó intézkedések bevezetéséről határozott. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy - igazodva a kialakult járványügyi helyzethez-, előrelátó módon, közösen, minden lehetséges erőfeszítést megtegyünk munkavállalóink egészségének és vállalatunk folyamatos működésének megőrzése érdekében.

Minden erőnkkel azon vagyunk, hogy az értékesítést és ezzel együtt a magyar mezőgazdaságban dolgozó partnereink kiszolgálását semmi se gátolhassa. A vállalatunknál eddig diagnosztizált betegek a bevezetett intézkedéseinknek köszönhetően közvetlen kapcsolatba nem kerültek sem partnereinkkel, sem az értékesítésben résztvevő alközponti munkatársainkkal. A kontaktvizsgálatok megtörténtek, és a betegekkel kapcsolatban álló kollégák is hatósági házi karanténban tartózkodnak, a KITE Zrt. területére nem léphetnek be. Szeretnénk biztosítani partnereinket, hogy a jövőben is mindent megteszünk annak érdekében, hogy védettek legyenek, minden alkalommal soron kívüli intézkedünk, hogy a megfertőződött kollégáink otthonuk nyugalmában gyógyulva ne tegyék ki ügyfeleinket semmilyen veszélynek.

A KITE Zrt. a fokozódó járványügyi helyzetben is folyamatosan működik tovább.

Kollégáink egészégének megőrzése érdekében visszaállítottuk a tavasszal bevezetett zónákat. Az otthoni munkavégzésre jogosult kollégák szeptember 7-től a munkájukat a munkaszerződésükben erre kijelölt helyen kötelesek végezni. Az árumozgás zavartalan biztosítása érdekében pedig a Logisztikai Központunkban újra bevezettük az A-B hetes munkarendet, és felkészülünk a további munkakörökben is ennek lehetőségére.

Vásárlóink számára továbbra is lehetséges az alközponti épületeink látogatása, azonban az Önök, ill. kollégáink egészségének megőrzése, a fertőzés terjedésének megakadályozása érdekében a KITE Zrt. alközponti épületeibe érkezéskor kérjük az alábbi pontokban felsoroltak figyelembevételét!

 - belépés kizárólag a szájat és az orrot eltakaró eszköz (pl. orvosi maszk, sál, kendő) viselése mellett engedélyezett,

- biztosítani kell a legalább 1,5 méteres védőtávolságot,

- kérjük a bejárati ajtókhoz kihelyezett kézfertőtlenítők használatát.

Ezúton is köszönjük megértésüket és egészségünk megőrzése érdekében intézkedéseink betartásában kérjük további együttműködésüket.