A megfelelő minőségű üzemanyag nélkülözhetetlen a gépek működéséhez, és nincs annál bosszantóbb, mikor sorba kell állni az üzemanyagért vagy akár több kilométert is meg kell tenni a telephelytől, hogy megtankoljunk. Erre nyújt megoldást egy saját gázolajkút vagy egy szállítható üzemanyagtartály.

5+1 érv, hogy miért ruházzon be most Ön is:

 1. A nap 24 órájában rendelkezésre áll, így Ön maximálisan az adott munkára tud összpontosítani.
 2. A konténeres gázolajtartály a vevő igényei alapján kerül letelepítésre, így a saját telephelyen, a legideálisabb helyen történhet a tankolás és nem kell kilométereket megtenni egy üzemanyagtöltő állomásig kímélve ezzel a gépeket.
 3. Csökken az az idő, amit eddig nem munkával töltött a gép, hiszen nincs várakozási idő a töltőállomáson.
 4. Lényegesen olcsóbban beszerezhető a gázolaj a nagykereskedőktől, akik vállalják a telephelyre történő szállítást. Így az itt megspórolt költségek rövid idő alatt vissza tudják hozni a gázolajkút árát.
 5. A szállítható üzemanyagtartályok kompakt kivitelüknek köszönhetően könnyen és egyszerűen szállíthatóak, így a szántóföld mellett is hatékonyan, biztonságosan kiszolgálhatók gépeink.

+1 A zárható kivitelnek köszönhetően biztonságban tudhatja a gázolajat.

 

Kingspan Titan FuelMaster gázolajkút 

A Kingspan Titan FuelMaster 9000 literes prémium műanyag gázolajkút dupla falú kialakítás mellett is minimális súllyal rendelkezik. A műanyag gázolajtartály teljesen zárható, alapáron riasztófunkcióval ellátott, így a tulajdonos az igényei alapján helyezheti el. A gépeknek nem szükséges megtenni a benzinkútig akár több 10 kilométer távolságot, ezzel csökkentve az utaztatás költségeit és a nem munkával töltött, improduktív órák számát is. 3 év teljes körű, 10 év lyukadás elleni tartálygarancia.

Legfőbb előnyök:

 • UV- és időjárásálló burkolat megerősített szerkezettel, ami egyszerűbbé teszi az üres kút szállítását egyik helyről a másikra.
 • Rotációs öntési eljárással készült külső- és belső tartály, homogén, hegesztés nélküli technológia, 7-9 mm-es falvastagság minősített anyagokból.
 • Dupla zárral szerelt szekrény a kimérő szerkezet megóvására.
 • Zárható tető.
 • NA400-as 16″ dómfedél.
 • 4"-os vizsgálónyílás.
 • Levegőztető sapka.
 • 3″-os szabvány tömlőcsatlakozó a töltéshez a kimérő szekrénybe lehozva.

 

Righetto fém konténer gázolajkút

A Righetto CD90 gázolajkút-konténer, kimérővel és digitális mérőórával egy kiváló megoldás a gépek saját telephelyen történő üzemanyag-kiszolgálására. A 9000 literes szimpla falú, fekvőhengeres tartály, 3 mm-es falvastagsággal biztonságos módja a gázolaj tárolásának. Az acél konténerben kialakított 100%-os kármentőtér biztosítja a környezet maximális védelmét. 3 év teljes körű, valamint 10 év tartálygaranciával és ingyenes szállítással.

 

DESO 5000 literes műanyag gázolajkút

A világszínvonalú rotációs öntési eljárásnak köszönhetően a DESO üzemanyagtartályok egy anyagból készülnek, hegesztések és illesztések nélkül. Az UV-álló burkolatnak köszönhetően a külső és belső tartály is ellenáll a napnak, védve ezzel az üzemanyagot. A DESO 5000 literes kivitel rendelkezik 3"-os szabvány töltőcsatlakozóval, amelyet a legnagyobb gázolaj-forgalmazók elvárnak a telepi szállításhoz. 2 év teljes körű garanciával és 10 év tartálygaranciával.

CTK430 mobil üzemanyagtartály

Kompakt kialakítású 430 literes mobil üzemanyagtartály, amely nagyban megkönnyíti a helyszíni tankolást, ezáltal csökkenthető a gépek üresjárata. A diesel tartályok 12 V-os, 40 liter/perc teljesítményű szivattyúval vannak ellátva. A szivattyúk áramellátását 4 méter hosszú elektromos vezeték biztosítja. Automata töltőpisztollyal szereltek, amelyhez egy 4 méter hosszú kimérő tömlő tartozik. Az ADR rendelet 1.1.3.1.C pontja alapján a tartály ADR mentesen szállítható. A tartályra 10 év, a kimérő egység 1 év garancia vonatkozik.

A termékekkel kapcsolatos további információkért látogasson el weboldalunkra , vagy keresse bizalommal alkatrész-értékesítési menedzser kollégáinkat!