Használt gép árzuhanás! Most igazán megéri használt gépet vásárolnia a KITE-től! 2020 augusztusában akár 30%-50%-60%-os kedvezménnyel vásárolhat meg használt gépet a meghatározott készlet erejéig! Érdemes tehát felkeresnie KITE gépértékesítő kollégánkat az akcióba bevont gépekkel kapcsolatban.

Az előttünk álló, őszi betakarítású kultúrák tekintetében igen bizakodóak lehetünk, szépen fejlődik a kukorica és a napraforgó is, ígéretes, átlagon felüli terméshozamot várnak hazánkban. Ilyenkor érdemes átgondolni a rendelkezésre álló gépkapacitást, és szükség esetén bővíteni a gépparkot.   

Készüljön az őszi munkálatokra a KITE Zrt. használt gépeivel! Ha valamikor, akkor most igazán megéri beruháznia, hiszen 2020. augusztusában akár 30%-50%-60%-os kedvezménnyel vásárolhat meg használt gépet csupán a meghatározott készlet erejéig, legyen szó kombájnról, traktorról, vetőgépről, permetezőről vagy egyéb munkagépről. Érdemes tehát felkeresnie KITE gépértékesítő kollégánkat az akcióba bevont gépekkel kapcsolatban. (www.kite.hu/kapcsolat )

hasznalt gep

Miért érdemes a KITE Zrt.-től használt gépet vásárolni? 

Készletgépek

Közel 400 db eladó használt gép van készleten, amelyek géptelepeinken megtekinthetők, azonnal vihetők!

Széles márkakínálat

Nemcsak John Deere, hanem Claas, New Holland, Case, Fendt, Massey Ferguson, Deutz Fahr, Landini, Lamborghini, Renault, Steyr, Rába, JCB, Manitou, Köckerling, Vaderstad, Gaspardo, Rabe, Amazone, Monosem, Rauch, Sulky, Kuhn, Krone, SIP és más márka is megtalálható géptelepeinken.

Nagy gépportfólió

Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók traktorok, kombájnok, rakodók, szecskázógépek, vetőgépek, permetezőgépek, műtrágyaszórók, bálázók, kaszák, magágykészítők, rövidtárcsák, sorközművelők, ekék, lazítók, nehéz szántóföldi kultivátorok és egyéb munkagépek.

hasznalt kombajn

Személyre szabott kedvező finanszírozás

A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját levesszük az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállaljuk.

Segítség a gépszállításban

Igény esetén a megvásárolt használt gépét segítünk elszállítani az Ön telephelyére.