A német Rauch műtrágyaszóró ideális választás, ha tápanyag utánpótlásról van szó, köszönhetően a közel 100 éves tapasztalatnak is a műtrágyaszóró-gyártásban. Az Agritechnikán többszörös aranyéremmel díjazott gyártó több, mint 150 szabadalommal rendelkezik. Most pedig akciósan elérhetőek a KITE-nél!

Újdonságok 2020

Kifejezetten kis gazdaságok számára a mechanikus meghajtású MDS családot ajánljuk, mely az idei évben újult meg, amit a .2-es típus megjelölésről ismerhetünk fel. A család legnagyobb tagja az MDS 20.2, mely gép elérhető teljesen mechanikus kivitelben és elektronikus tolózár szabályozással egyaránt. Nőtt a maximális terhelhetőség 200 kg-al, így már összesen 2000 kg. Megjelent egy 1100 l-es tartálytoldat, aminek köszönhetően a 900 l-es alap kapacitást egészen 2000 l-ig lehet növelni.

A közepes és nagy gazdaságok számára a már évek óta kiemelkedő teljesítmény nyújtó Axis az ideális választás. Az Axis család 20.2, 30.2 és 50.2 típusból áll, mely gépek mindegyike alkalmas szilárd műtrágyák nagy munkaszélességben történő pontos és egyenletes kijuttatására.

Rauch Axis

Milyen előnyökkel jár Önnek, ha Rauch műtrágyaszórót választ? Mutatjuk!

A több nagydíjjal is jutalmazott, valamint 10 szabadalommal védett Axis műtrágyaszórók CDA (koaxiális adagolásállítás) rendszere egyaránt gondoskodik a mennyiség és az adagolási pont egyszerű állításáról. Az alaptartály térfogata a felhasználó igényeinek megfelelő tartálytoldatokkal modelltől függően akár 4200 literig bővíthető, így könnyedén igazítható az üzemeltető traktorhoz. Az anyag-áram elzárása, szabályozása elektromotorok segítségével, a műtrágya fajtájától, a munkaszélességtől és haladási sebességtől függően automatikusan történik minden típus esetében. A gépek meghajtása történhet mechanikusan TLT-vel, valamint hidraulikusan.
A szórásszélesség megválasztásához több kopásálló röpítőtárcsa áll rendelkezésre. Ezt követően a pontos kijuttatandó mennyiséget, valamint a munkaszélességet a fülkében lévő vezérlő monitorról tudja a kezelő precízen beállítani. Ez a rendszer a konkurens gépekkel szemben egy jóval egyszerűbb, gyorsabb beállítást tesz lehetővé. Már az alap változat is képes a sebesség arányos kijuttatásra, míg a W (mérleges) kivitel állandóan méri a tartályban lévő műtrágya tömegét, és ezáltal pontosítja a szabályozást, így folyamatosan dokumentálható a kijuttatott műtrágya mennyisége.

Rauch MDS

A Rauch műtrágyaszórók csúcsát az intelligens változatok alkotják, melyek Európa szerte meghatározóak a precíziós tápanyagkijuttatás során. Az intelligens gépek hidraulikus hajtású röpítőtárcsája és az elektromos anyagáramlás szabályzása páratlan adagolási pontosságot biztosít. A Rauch intelligens műtrágyaszórói alkalmasak a munkaszélesség automatikus és fokozatmentes szakaszolására táblakontúr, illetve differenciált kijuttatásra hozamtérkép alapján. Ezáltal minimálisra korlátozható a kihagyások, vagy átfedések száma, ami jelentős költségmegtakarítást eredményez.

Akciós Rauch műtrágyszórók készletről, árfolyamkockázat nélkül!

A KITE Zrt.-nél 2020. augusztusában a készlet erejéig most árfolyamkockázat nélkül, akciós fix forintos áron vásárolhatja meg az Ön gazdaságára legjobban illeszkedő Rauch műtrágyaszóróját! Ráadásul a gépek készletről, azonnal elérhetőek. Érdemes tehát felkeresnie az Ön KITE gépértékesítőjét az akció részleteiről és feltételeiről!