Egy gazdálkodás életében egy új vagy használt kombájn megvásárlása komolyabb mértékű beruházást jelent. Egy gondosan kiválasztott betakarítógép hosszú időn át tudja szolgálni a gazdaságot, és vissza is hozza az árát az évek alatt. A KITE-nél új és használt kombájnok közül is válogathat.

Magyarországon az újgép-eladásokat tekintve a legnépszerűbb kombájnmárkák közé tartozik a John Deere, a Claas és a New Holland. Természetesen az újgép-piac meghatározza a használtgép-piacot is, így a használt kombájnokat tekintve is ez a három márka meghatározó hazánkban. A KITE Zrt.-nél nem csak használt John Deere, hanem Claas, New Holland és Case márkák közül is válogathat. A közel 90 darabos,  elérhető kombájnkínálatunkban ládás (5 és 6 ládás kivitel) és rotoros kivitelűek egyaránt megtalálhatók.

Az aktuális használt kombájnokért kattintson ide!

after-sales KITE

Tudta? Ajándék after-sales utalvány egyes használt kombájnokhoz

2020. júliusában remek akció keretében meghatározott használt kombájnok mellé most ajándék after-sales utalványt kaphat, amit alkatrészre vagy szervizszolgáltatásra is fordíthat nálunk! A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekért keresse gépértékesítőnket!

Segítség a finanszírozásban, az Ön igényeire szabva

A KITE Hiteliroda segítségével a finanszírozás gondját levesszük az Ön válláról, gyors, egyszerű és kényelmes ügyintézést biztosítunk, és a folyamat teljes körű menedzselését is vállaljuk. Új és használt gép vásárlásakor is lehetősége van használtgép-beszámításra, így Önnek nem kell időt és energiát fektetnie használt gépének, gépeinek eladásába.

KITE használtgépet terményért

A KITE Zrt. agronómia területén a vetőmag-, növényvédőszer-, és műtrágya-kereskedelem mellett terménykereskedelemmel is foglalkozik. Ez azt jelenti, hogy Önnek lehetősége van a használt kombájn vásárlásakor akár a kombájn teljes vételárát terménnyel fizetni.