A Göttingeni Egyetem által lefolytatott kutatás eredményeként az új John Deere S700 sorozatú kombájnok által biztosított gabonaminőségben annyira biztosak vagyunk, hogy garantáljuk, a megfelelő felszereltséggel és beállítással rendelkező új S kombájnnak a törtszem-aránya a gabonasilóban <1% lesz.

A tört szemek mennyisége, a törtszem-arány fontos szempont betakarításkor, különösen a precíziós gazdálkodásban, amire ha nem vagyunk tekintettel, „láthatatlan” veszteségként jelentkezik és mértéke a nagyobb gazdaságokban akár millió forintos elmaradt hasznot is jelenthet.

A John Deere S széria egyrotoros felépítése egyértelmű előnyökkel szolgál a hagyományos és a hibrid rendszerekkel szemben. A tangenciális cséplési rendszerhez képest a termény többször is áthalad a cséplőkosarakon. A szem súrlódás révén válik el a kalásztól, ez a "dörzsölő hatás" pedig nagyon kíméletes a gabonához, így az kevésbé károsodik.

Minimális szemveszteség és törtszemarány az új John Deere S kombájnoknál
Minimális szemveszteség és törtszem-arány az új John Deere S kombájnoknál

A cséplési technológia mellett az új John Deere S kombájnokban számtalan innováció és intelligens megoldás kapott helyet, amelyek tovább fokozzák a betakarítási teljesítményt és a gazdaságos üzemelést. A sorozat jellegzetessége az intelligens gépvezérlés és gépszabályozás, mely annak a kétkamerás rendszernek is köszönhető, amely lehetővé teszi a szemminőség, a szemveszteség, illetve a kalászvisszahordóban látható anyagminőség automatikus beállítását.
 

">

 2020. júniusában most egyedülálló akció keretében kedvező árfolyamon vásárolhat új John Deere kombájnt a meghatározott készlet erejéig! Részletekért keresse gépértékesítőnket!